reklama

Kwietniowki 2015

Ja tam ubolewam tylko na tym że kp jest wygodne..wyciągasz dajesz chowasz i z głowy ale mm tez mozna sobie sposób wypracować i jest ok :)
I nie czuje się wyrodną matką :P wręcz przeciwnie z miłości do małego nie bede go stresować ;)

Karina ja tam widzę podobieństwo między Emili a Kubusiem..szczególnie z tego zdjęcia jak była malutka

reklama
Weź Doli bo AZ mnie zemdlilo po opisie...

Ja z Ksawerym się uparlam i faktycznie pierwsze miesiące wyjęte z życiorysu ale to był mój wybór i nie neguje mam co chcą mm. Dla mnie bez sensu jest zmuszanie się do czegokolwiek.

Babydust gratulacje coreczki! Dlugie nogi ma pewnie pannica :-)

Mila trzymam kciuki!

zabieram sie za gotowanie, dzis miecho a jutro placki i salatki, jak wciagne wszystko moge rodzic :-P

A co do szpitalnych zwyczajow to jak polozne zobacza smoczka to marudza i opieprzaja...

Co do karmienia piersia to tez jeet na to nacisk ale jesli sa na prawde z tym duze problemy to podobno odpuszczaja ale nie wiem dokladnie bo u mnie te pierwsse dni byly jeszcze w miare znosne, gorzej bylo w domu...

reklama
Kina myślę że to dużo zależy od szpitala...wszędzie jest nacisk na kp i ok to jest zdrowsze dla dziecka jak na sam początek, ale tak jak mówi Lei, skoro jest taki nacisk to powinna być te fachowa pomoc...a nie zawsze się takowa trafi..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry