reklama

Kwietniowki 2015

Ja będę sie starała kp, zależy mi żeby się udało. Wydaje mi się, że to fajnie zbliża z dzieckiem, jest tańsze. Ale nie wiem czy się uda, moja mama nie miała pokarmu. Byłam od razu mm karmiona. Więc zobaczymy :) Najważniejsze, żeby dziecko nie było głodne :)

Ja nie chce znieczulenia, bo chce sie przekonac jak to jest przeżywać poród :) No i chce w domu narodzin, a tam nie podają. Oczywiście, jeżeli poród będzie bardzo długi, to myślę, że i ja sobie odpuszczę i położne się zlitują. Więc zakładam bez, ale nie wykluczam na 100%

Idę robić pulpety a potem babkę :)

Aaa Renatka, piękne zdjęcia i zając :D Gdzie tyle śniegu???

reklama
Babydust moje gratulacje!!!! Tak sie ciesze :)
No i nie jest taka igromna co? Ponizej 4kg ;)

Kifsi a Ty tez z Krakowa??

Ja bede na wakacje. Aylin super ze moze dolaczysz. Marela Ty moze tez??

Kuzwa napisalam dlugiego posta i mi wcielo!!!!

Matik Ty tez juz niedlugo utulisz malenstwo :) szybko sie udalo!!
Ja bralam zzo bo i w imie czego sie meczyc?? O 8 rano mialam juz dosc mocne skurcze,znieczulenie dostalam o 11 a urodzilam o 15. Wiec nie msm zadnej traumy zwiazanej z porodem sn i o to chyba chodzi :) to jest XXI wiek wiec korzystajmy z tego co medycyna nam oferuje :)

Wg kamien nerkowy to pikus przy skurczach,ale to tylo moja opinia ;)

Mnie również zależy na kp, z tych samych powodów co Kuklaki - kwestia ekonomiczna i bo dobre dla maluszka. Stąd mam pytanie, szczególnie do tych bardziej doświadczonych mam, co decydowały się na kp: jak szybko zaczynają działać (o ile w ogóle) herbatki laktacyjne? Czy warto zacząć je pić jeszcze przed porodem? Pytam, bo a nuż widelec trafię na położną zołzę, co w razie W powie mi "z tego mleka nie będzie", czy coś w tym stylu. Ja to czasem mam tak, że jak się czymś przejmę, to koniec ;) Choć nie powiem - walczę z tym.

Co do zzo, to ja również chcę bez - aczkolwiek, gdybym bardzo potrzebowała, to i tak mi pewnie nie podadzą - taki ponoć szpital ;)

reklama
Tabasię super
szybko mi poszło w sensie ???
3 lata sie staraliśmy o dzidzię i kilka strat po drodze ale teraz juz koncoweczka i czekamy na Oliwię [emoji7]
Pat jak niechcący to Fakt [emoji51]ale jak sie doczyta więcej to spoko co najwyżej skurczy można sie nabawić ze śmiechu [emoji12]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry