• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Ja będę sie starała kp, zależy mi żeby się udało. Wydaje mi się, że to fajnie zbliża z dzieckiem, jest tańsze. Ale nie wiem czy się uda, moja mama nie miała pokarmu. Byłam od razu mm karmiona. Więc zobaczymy :) Najważniejsze, żeby dziecko nie było głodne :)

Ja nie chce znieczulenia, bo chce sie przekonac jak to jest przeżywać poród :) No i chce w domu narodzin, a tam nie podają. Oczywiście, jeżeli poród będzie bardzo długi, to myślę, że i ja sobie odpuszczę i położne się zlitują. Więc zakładam bez, ale nie wykluczam na 100%

Idę robić pulpety a potem babkę :)

Aaa Renatka, piękne zdjęcia i zając :D Gdzie tyle śniegu???

reklama
Babydust moje gratulacje!!!! Tak sie ciesze :)
No i nie jest taka igromna co? Ponizej 4kg ;)

Kifsi a Ty tez z Krakowa??

Ja bede na wakacje. Aylin super ze moze dolaczysz. Marela Ty moze tez??

Kuzwa napisalam dlugiego posta i mi wcielo!!!!

Matik Ty tez juz niedlugo utulisz malenstwo :) szybko sie udalo!!
Ja bralam zzo bo i w imie czego sie meczyc?? O 8 rano mialam juz dosc mocne skurcze,znieczulenie dostalam o 11 a urodzilam o 15. Wiec nie msm zadnej traumy zwiazanej z porodem sn i o to chyba chodzi :) to jest XXI wiek wiec korzystajmy z tego co medycyna nam oferuje :)

Wg kamien nerkowy to pikus przy skurczach,ale to tylo moja opinia ;)

Mnie również zależy na kp, z tych samych powodów co Kuklaki - kwestia ekonomiczna i bo dobre dla maluszka. Stąd mam pytanie, szczególnie do tych bardziej doświadczonych mam, co decydowały się na kp: jak szybko zaczynają działać (o ile w ogóle) herbatki laktacyjne? Czy warto zacząć je pić jeszcze przed porodem? Pytam, bo a nuż widelec trafię na położną zołzę, co w razie W powie mi "z tego mleka nie będzie", czy coś w tym stylu. Ja to czasem mam tak, że jak się czymś przejmę, to koniec ;) Choć nie powiem - walczę z tym.

Co do zzo, to ja również chcę bez - aczkolwiek, gdybym bardzo potrzebowała, to i tak mi pewnie nie podadzą - taki ponoć szpital ;)

reklama
Tabasię super
szybko mi poszło w sensie ???
3 lata sie staraliśmy o dzidzię i kilka strat po drodze ale teraz juz koncoweczka i czekamy na Oliwię [emoji7]
Pat jak niechcący to Fakt [emoji51]ale jak sie doczyta więcej to spoko co najwyżej skurczy można sie nabawić ze śmiechu [emoji12]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry