reklama

Kwietniowki 2015

Matik no jakoś nie chce. SA skurcze dopóki masuje a jak zostawiał to puszczam.

Ja dwa razy rodzilam SN i przezylam :D
Pierwszy raz to dawno było a drugi w sumie mogłam poprosić ale jakoś w miarę szło i nie przyszło mi do głowy swoja droga myślę ze by się tak ociagali żeby i tak mi nie dac ;)

reklama
Ja chce karmić i raczej nie przewiduje innej opcji, mam zamiar tez częstować starsza jak juz bede miała laktator, mam nadzieje, ze bedzie mi mniej chorować dzięki temu..ale za fanatyczke sie nie uwazam ;-)

Matik ja chce znieczulenie i mam nadzieje, ze z nim zdążą bo nie mam zamiaru przezywać tego bolu poraz drugi :no:

Babydust gratulacje:happy: W koncu urodzilas, biedna sie nameczylas.

Sharmota Haha dzięki za wyjaśnienie :D widzisz Myla!!! Wiedziałam, że sciemniasz!! :p
Asiorek dawaj!!! :D
Milia wazelinka i woda tak:)
Natasza mm też dobre;) nie kracz! Nogi zaciskam hehe
Babydust dawajjjj Yeah!!!! Doczekalas się smyraczko cycow!!! :D
Ja znowu nie śpię, bo chłop chrapie!!!! Grrrrr

Doli o tej godz to cie tu jeszcze nie bylo.

U mnie zasypane auta wczoraj były, grad ze śniegiem, deszcz całe dnie, dziś spokój ale co z tego jak jest -5!!!!!! A ja z 1 kombinezonem misiem dla dziecka... Czapki cienkie :/

Myla znak stopu małej pokaz :D który masz termin z usg??

-5:szok:

Dobry :)

Natasza ja tylko chciałam dać siare Kubusiowi i tak mnie pogryzł ze siniaki mam i bolało jak diabli - to na 100% nie dla mnie ...

Babydust [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Natasza dzis juz na nogach jestem , bol jest nie da sie ukryć ..., ale dzielna jestem :p

Kubus bardzo spokojny :)
I sra duzo :p Hulka zrobił lol

Mila83 [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Trzymam kciuki :)

Wracaj szybko do sil:tak:

Lei dzieki za wskazowke....

A my jutro wychodzimy do domku, tak sie ciesze... w domu najlepiej i szybciej dojde do formy! maluszki zaczynaja przybierac na wadze, wszystko jest dobrze...pokarmu mam coraz wiecej, wiadomo ze to jeszcze nie to, ale powoli do przodu...ja mialam pobrane badania dzis, by zobaczyc czy wszystko ok.

Olusia to super.

Ktoś tu w ogóle chce się starać o KP??? :D

Ja chce kp. I dobre dla maluszka i za darmo. Taka puszka ponad 10€ chyba a starczy pewnie nie na dlugo wiec mam nadzieje ze bede miec mleczko swoje.

Matik ja 1 poród sn bez znieczulenia bo mi odmówiono lol

Myla chyba mi wylazł wcziraj trochę bo takie małe haribo hehehe no ale kto tam wie... 20 zł??? Na czym??? Ja 50 zł na niecały tydz na bebilon.... :/

No ja podpisalm juz papiery ze wrazie porodu maja mi dać to znieczulenie no zobaczymy jak to wyjdzie

Doli odmówili ?????? Masakra
no to jak haribo to może cos sie zacznie dziać [emoji33]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry