reklama

Kwietniowki 2015

reklama
nie płacz asiatipl, jeśli dopiero teraz się pojawiły i są czerwone to znaczy ze jeszcze możesz się ich w całości pozbyć.

Tylko nie wiem co z nimi robić, całą ciąże smaruje brzuch kremem przeciw i na rozstępy plus balsam z masłem kakaowym i nie wiem co mogę jeszcze zastosować. Niestety w 1 ciąży delikatne różowe prążki pojawiły sie w ostatnim tyg. na szczęście nie posostawiły jakiś dużych zniszczeń, tylko po naciągnięciu skóry i pod światło było widać lekkie rowki w skórze, ale teraz widzę, że pogłebiły sie i powstały nowe, rowki są szersze, fakt są różowo-filetowe, ale jeśli szybko nie urodze to obawiam się, że już takie zostaną bo skoro kremy nie zapobiegły, to nie sądze, żeby zlikwidowały.:-\ :-[

Wrocilam ze swieconki! Matko! wyszlam przed 13!!!! Ledwo doszlam a weszlam do biedronki jeszcze. Wydalam 100 i nie mogłam dojść do domu z tymi zakupami choć dzieciaki mi pomagaly

Asia co do rozstepoq to niestety nieuniknione. Ja miałam i w 1 troszkę i w drugiej więcej... Teraz na szczęście nie mam bo brzuch juz zahartowany. Da się przyzwyczaić choć niestety na plazy juz czuje się zawsze źle. :(

Olusia, Natasza super że do domku !:)

Asia rozstepy są uwarunkowane genetycznie, mozesz sir smarowac najdrozszymi kremami a jak będą miały wyjść to i tak wyjdą ;)
Na powstałe juz rozstępy dobra jest oliwka terapeutyczna z palmersa (ona raczej na świeże) i serum z palmersa (na stare rozstępy). Ja to kupowalam znajomej na state rozstępy i jej ładnie wygladza :)

Kurcze Tabasia bidulka mała...u nas jest kozie mm z Holle i Alnatura a co do mlek ogolnie to u nas u pediatry jest duzo próbek roznych bo tak kupować po całej puszce..

Asia witaj w klubie. Mi wyszły 2 dni po terminie z pierwsza corka. Teraz to jest dramat, pod światło sie błyszczą i sa różowo fioletowe. Juz nawet na nie nie patrzę...ja używałam palmersa i bio oil i dupa. Moja mama nie miała w ogole...tak samo nie wymiotowała (ja z 5mcy..) i brzuch miała mały jsk Dolina a ja mam bebzon okrągły!

Dziewczyny,
skoro narzekacie tak na rozstępy, tzn. że Wasi Panowie się coś nie spisują.. ;) Ja mam rozstępy na biodrach i tyłku, jako pamiątkę po tworzeniu się kobiecych bioder ;) Narzekałam trochę swojemu facetowi, a on do mnie "Ale Asia, każdy tygrys ma paski, a tyś moja tygrysica". I faktycznie mu to nie przeszkadza. Uwierzcie mi - bardzo mi te słowa pomogły. Już nie narzekam i czuję się dobrze we własnej skórze :)

Mnie w końcu przyszedł wózek i fotelik samochodowy. Cenowo wyszło trochę więcej, niż myślałam, że wyjdzie, ale i tak jestem zadowolona :))

Ze święconką też byłam. Siostra mi dotrzymała towarzystwa, bo mój facet anty ;) A koszyk, to chyba największy miałyśmy :D Ale to dlatego, że święconką dzieliłam się z bratem i siostrą :)

Ja w przyszłym tygodniu, zaraz po świętach będę robić badania moczu i morfologię. 13go do gina ostatni raz i zacznę odliczać :]

No niestety z tymi rozstepami duzo zalezy od genow. Mi po pierwszym i po drugim ani jeden nie wyszedl choc przytylam po 18kg w obydwu ciazach. A smarowalam sie palmersem jak sobie przypomnialam.

Bardzo Wam wspolczuje. Slyszalam ze bio oil czy jakos tak daje rade ale widze ze Lei pisze ze jednak nie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry