reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Sz AJ no mi 4 lekarzy robiło USG. Z czego jeden na genetycznych więc jak szukał wady i nie znalazł tej po tacie ... Drugi zrobił zdjęcie ponoć pipki . ostatnie USG mialam w 30 tyg w szpitalu i tez ponoć dziewczynka ;)

Lei no dosłownie nieźle jaja ;)

Asior,asia no ja tez mam mega dola dziś ani pol skurczu.

Asior, Asia, Myla dopisuje się do Was :p po nocy i bolesnych skurczach teraz został tylko bol podbrzusza...ja tak chyba do tego 20kwietnia będę się męczyć...
Jeszcze mały jakimś cudem zmienił pozycję i przerzucił nogi na prawy bok...nie wiem jak on takie wygibasy jeszcze robi :o

Lei najwyżej będzie Olivier :p

Dzień dobry :) kurczę niby sie śpi ale po prawie trzech tygodniach troszke czuje że mogłabym przespać sie porządniej niż seanse 3 godzinne...
Patinha po odejściu wód 24h ??? Coś bardzo długo u nas wszyscy mówili że max 6:/ weź sie jeszcze dowiedz co?

Margo ciesze się że już do domku !! Ciężki czas przed wami ale dasz radę dla tej kruszynki :)

Mila kciuki aby wszystko było ok wyniki szybko i do domu! !&&&

Karina zbierasz się już do domu?:)

Kciuki za wszystkie podłączone dziś!!&&

No i która się bierze za rodzenie???? Jakiś zastój się zrobił :P

Doli jak tam synek??

Adaś dziś ma już tydzień..jak ten czas leci ;)

Witajcie dziewczyny!

U nas wreszcie ladny dzien, dzis jeszcze troche lenistwa swiatecznego a jutro wizyta i ktg.

Dolaczam sie do grupy cichaczy, cicho sza zadnego objawu zblizajacego sie porodu. Jak sie przeterminuje to sie chyba zalamie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry