reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Ja zjadlam sniadanie o 5 i czekali z kroplowka nawadniajaca do 12. A po niej oxy. Nie mogli podac wczesniej bo wlasnie sniadanie jadlam.
Sataga gratuluje!!! Ona jest cudna i jakie oczy ;)
Jej jak ja sobie przypomne jaka glodna bylam. O 22 kolacja i do 17-tej dniz nastepnego nic bo caly czas wisiala grozba cesarki. W poludnie dostalam takiej zgagi z glodu ze myslalam ze oszaleje :/ jedyne co to pilam duzo wody i zelki mi pozwolily jesc.

tylko mi sie chyba 10.04 nie podoba.... smolensk w tle....
Doli nie przeszkadza :D

Trzymam kciuki zebys dzis albo w sobote urodzila w takim razie ;)

Szaj dajesz :D

Sataga gratulacje!!!

DobraDziewczyna : na pewno dasz rade urodzic sn nawet takiego klopsika, moja kolezanka urodzila sn synka 4600!!! bez pekniecia i bez nacinania i nie bylo tak zle takze nie ma co sie martwic, najwazniejsze jest nastawienie :))
U mnie lekarz powiedzial ze bedzie duze dziecko potem w szpitalu ze normalne i sama niewiem hehe ale tak czy siak dziecko do wagi kolo 5kg spokojnie mozna urodzic naturalnie wg lekarzy z ktorymi mialam do czynienia w Niemczech...niewiem czy to dobrze czy nie

Ja dzis bylam znowu na ktg, maly cale badanie przespal a skurcze dochodzily do 49 ale nie czulam bolu tylko ogromne napinanie brzucha...moze cos sie rozkreci :) termin na 15.04 jak nic sie nie wydarzy to kolejna wizyta w poniedzialek

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry