reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Babydust strasznie mile tekie kwiaty dostac, i to z bylej pracy. Super gest.

Doli a tu ci mohery droge zastawia, bo mohery o tej porze to juz nie spia :-D:-D:-D

Ach dziewczyny wy juz na pierwszych spacerkach z waszymi pociechami a my dalej czekamy.

Ja wysprzatalam cala chate i nic. Mala tylko mnie terroryzuje i tak sie wierci ze az boli. To jest znecanie sie nad mamusia:-D

Sataga ja od razu mówiłam, ze bez znieczulenia nie rodzę, pierdziele!!! :baffled:

Asia a jak ja krzyczałam jak corcie moja rodziłam hehe.

Babydust a nie dostałaś znieczulenia bo za pozno było czy co?

Muminek...wspolczuje. Zapalenie ucha srodkowego masakra...:szok:

Tabasia żelki??!! No wlasnie chyba Haribo kupie!

Ja tez nie chce na Smolensk!! Juz wole 13. Mi tez kolorowy czop odchodzi ale w kawałkach...

Aylin ja dzis tez latałam z mloda po placu zabaw. Żebyście widziały inne mamuśki hehe w szoku a ja z takim benzenem w piłkę grałam :-D

Maluszki spia, wiec chwila spokoju... ciekawa jestem na jak dlugo.... powiem wam ze gdyby nie pomoc mamy i mojego to byloby ciezko...ale pewnego dnia przyjdzie taki moment ze bede sama w domu z dziecmi i jestem ciekawa jak to bedzie wygladalo

W ogole to dzis piekny dzien miałam, uwielbiam mojego meza :sorry2: Najpierw od rana rozpieszczanie, kawka do lozka z laptopem i ciasto, nakaz leżenia hehe, pozniej pospalam z 2h, maz posprzątał, zabrał nas na plac zabaw do zbajomych, pozniej na obiad, zakupy i cały czas skacze nade mną, tak kocham jak on taka fazę na mnie łapie :sorry2::sorry2: Bo same wiecie jak to bywa, praca, stres, codzienność, czasem wszystkiego ma sie dosyc, tylko łeb w komputer i jakos tak czasem nie ma czasu na milosc....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry