Pat no to niezle szaleje z tym przekrecaniem sie

i dobrze, znaczy ze silny

A stroza masz super

u mnie nie ma kto tak dzieciatka pilnowac
Milia moja to juz prawie od poczatku tak sie potrafila krecic ze budzila sie w poprezk lozeczka

smialam sie ze ochraniacz bedziemy musieli chyba kupic na cale lozeczko bo ten co ma przy jej kreceniu sie to nic nie daje
Aylin no ladna waga u Ciebie, jeszcze troche to sie okaze ze moja przegoni
Margo to moja tez cos wysypalo i wlasnie tez juz nie wiem co to... podobnie jak u Ciebie chyba, wyglada jak tradzik a ostatnio jedna mi pow. ze to potowki, ehh jutro bedzie polozna to zapytamy jej
Doli ja juz kiedys pisalam ze u mnie Mala je z jednego dopoki juz widze ze nie ciagnie albo puszcza sama, czasem to 15 minut a czasem i dluzej. Z drugim cyckiem czekam na nastepne karmienie wtedy, no chyba ze czasem sie zdarzy ze mloda po pol godz czy godz stwierdzize chce jeszcze to jej daje z drugiego wtedy
z praniem to u mnie roznie, zalezy czy akurat Maja wiecej zabrudzi czy mniej
Karina no niezle juz 5 kg malenstwo

i dobrze ze jest poprawa u Emily
Doli moja na poduszeczce spi, ale jak ma ulewac to i tak uleje, i to albo przy jedzeniu zaraz, albo po kiedy jeszcze nie lezy w lozeczku, zreszta przewaznie jak ma sie jej ulac to nie zasypia , jakby ja cos faktycznie tam meczylo. Do odbijania ja bierzemy ale nie zawsze sie jej odbija... jak troszke gdzies rekaw mokry to czasem zostawiam,ale z reguly jak juz uleje to mocno i nie sposob rzeby jej nie przebrac bo wieksza plama na ogol..
Moja tez wlasnie ma raz lepiej raz gorzej z tym ulewaniem, jest czas ze codziennie przez pare dni z rzedu a jest czas ze cisza kilka dni
Szaj u Ciebie tez ladna waga juz
Uszka no w wodzie calkiem nie trzymamy ale gdzies tam napewno sie zamoczy, ale nam polozna mowila ze jak sie tam troche zamoczy to nic dziecku nie bedzie od tego
Zostalo mi jeszcze troche, ale dzieciatko wzywa... dokoncze pozniej, bo teraz karmienie i na miasto sprawy pozalatwiac