reklama

Kwietniowki 2015

No cóż dziewczyny jal to mówią jak nie urok to sraczka!
I jeszcze zostajemy same na 24 godziny bo M jedzie po młodego do dziadków. W niedziele to chyba cały dzień bede spać.

Pat będzie dobrze. Może to rzeczywiście kupy przejsciowe i u ciebie i u nas. A wysoka gorączkę ma twój maly?

reklama
Mały kupy przejściowe miał w pierwszym tyg życia...później miał normalne już. 38st miał, ale później mu ładnie spadła. Wieczorami i w nocy go temperatura lapala...

Hej Dziewczyny!
Zdrówka dla Was, szczególnie dla dzidziusiów pat i satagi, bo te chyba się najbardziej meczą...
moją starszą chyba jakaś choroba łapie, marudna, zimno jej i stan podgoraczkowy. pociachac sie idzie.ale wolę teraz niż za tydz, bo za tydzień chrziciny Wojtusia połączone z jej piątymi urodzinami.
no nic, spadam ogarnąc trochę.
spokojnych nocek!

Dziewczyny uśpione mogę sie relaksować czyli wypakować zmywarkę, suszarkę, zapakować kolejne pranie....

A i kupiłam wózek ;)

Pat i Sataga zdrowka dla,dzieciaków

Babydust, wo matko! Masakra z tym kotem a raczej ręką męża! No żeby aż tak!!

Sataga, no wymęczy Was okrutnie.... Zdrówka!!!!

Pat, oby i u Was już tylko lepiej!!! Zdrowia i cierpliwości!!!

Aylin, pochwal się wózkiem!!!

Aylin jaki wozek kupilas ?
ja tez teraz szukam lekkiego wozka odpowiedniego na jakies wyjazdy bo z tym naszym taranem to sie umecze :( no i zapelnia bagaznik na maksa :/ takze chce miec tarana w wozkarni a w aucie cos co sie nie rozklada na 2 czesci :)

Oltoma ja też mam tkaną z little frog jestem z niej bardzo zadowolona :) splot skośno krxyżowy to jak tkana i długa jest fajna ja mam 5.2m

Ja po cc też mam dół brzucha jakby nie mój..taki zdrętwiały :-/

Pat współczuje! ! Trzymajcie sie i oby szybko wszystko przeszło..służba zdrowia porażka :-/

Ja dzwigam małego w foteliku i wózek nie mam wyjścia.. Dziś jechałam z małym na wieś do znajomej..Adaś w foteliku ,wózek torby z tobołami masakra :) upociłam się strasznie :-/

Milia ciesze si€ że u okulisty ok a co do poradni..brak słów :-/

Zaraz Was doczytam choc juz padam ze zmęczenia. A jeszcze jutro maz tez pracuje. Dzis dzien hardcore, mloda chyba rośnie bo cycki wyszarpane, nerwówka, płacz itd. Moj kochany maz zaskoczył mnie dzis bukietem kwiatów, prawie sie popłakałam hehe :-D

No i nie udało mi sie dzis wziac prysznica hehe co za dzien.

reklama
Margo moja blizna zagojona , ma tylko siny kolor ... Po pierwszej cc lepiej wygladała i była cieniutka ..., ale to cc po cc .. Wiec nie narzekam ..

Tez wcinam słodycze ... Jak wrócę do pracy to na dietę ide ... Teraz nie dam rady ..

Pat mam nadzieje ze szybko sie polepszy i bedzie wiadomo co jest [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Milia80 dobrze ze badania ok :) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Gosia bedzie miala własne tępo jak każde dziecko :)
Emily pierwszy raz głośno sie uśmiała koło 7/8 miesiąca ... Warto czekac :)
Współczuje tych terminów ... Znam to bardzo dobrze , nie tyle z czekania na nie a z ilości ...

A co ja juz dźwigam - to juz wole nie mowić [emoji23][emoji23][emoji23] byście krzyczeli ...

Dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry