reklama

Kwietniowki 2015

Cześć Dziewczyny,
proszę o poradę. Mój Adaś ma już 2 tygodnie :) Czy myjecie swoim dzieciaczkom języczek z białego nalotu po mleku? Bo nie wiem czy trzeba żeby zapobiec pleśniawkom. Z góry dzięki za pomoc :) Pozdrawiam.

reklama
SMerfetka myje dopiero od niedawna wieczorem podczas kąpieli razem z dziaselkami ale bardziej żeby coreczke przyzwyczajac do tego ze zęby trzeba bedzie myc w przyszlości a nie przeciwko plesniawkom
nigdy moje dzieci plesniawek nie mialy :)

Milia80 motoda Vojty jest bardzo dobra do rehabilitacji , ale dzieci jej nie lubią i płaczą ... Mam nadzieje ze Gosiunia dobrze to zniosła :) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Z tymi terminami to przekichane :(

Margo no jakos daje , musze dobrze organizować czas i idzie :)

Lei szkoda ze mała musi jeszcze szynę nosić :(
I szczepie :) na wszystko ... 9.6 mam termin - wczesniej niz normalnie ze względu na Emily ..

Szaj super ze bioderka ok :)

Pat a Ty gdzie sie szlajasz ze kleszcze łapiesz ? [emoji23][emoji23][emoji23]

Kuklaki ja jeszcze mam ta czarna krechę ...

Myla 56? A wczesniej 59 no no ktos był niedokładny ...

Pisze posta tego od 2 dni [emoji23][emoji23][emoji23] czasu brak ...

U gina bylam wczoraj i wszystko ok :)

Aylin fajny tour Ci się szykuje :)

Karina, jeszcze nie zaczęliśmy rehabilitacji. Na razie byliśmy na wizycie u pediatry rehabilitanta i on oczywiście zalecił tą metodę. A zwolenników Vojta ma chyba tyle samo co przeciwników, podobno dla dzieci z Zespołem nie jest najlepsza, no cóż, zobaczymy...

Dziś przypadkiem się dowiedziałam, że na początku czerwca w poradni rehabilitacyjnej jest dzień otwarty i darmowe konsultacje neurologopedy, zdążyłam nas zapisać :) bo tak to oczywiście tylko prywatnie przyjmuje...

Ja kleszcza nigdy nie miałam, ale u psa znaleźliśmy jakieś 2 tygodnie temu.

reklama
Hejka :)

W koncu mam chwile (chyba) to moge poodpisywac :)

Margo, Mila chce mloda nauczyc usypiania wczesniej bo ona najchetniej bylaby aktywna do polnocy a ja nie moge sobie na to pozwolic bo od wrzesnia musimy miec jakis sensowny rytm jak syn pojdzie do szkoly bo niestety wieczorami bede sama z dwojka. A wiem ze czym wczesniej zaczne tym lepiej bedzie dla calej rodziny.
I tak dzis juz jest lepiej. Usypia w lozeczku. Troche marudzi to ja uspokajam. Z synem walczylam 10 dni ale on to wyjatkowo trudny egzemplarz :D
O Margo szkoda ze wrzesnien,my bedziemy w pazdzierniku :) juz nie moge sie doczekac!!

Aylin to udanych wakacji :)

Karina, Pat okropne z tymi kleszczami :/ bede musiala uwazac na dzieciaki na wakacjach...

Kuklaki moja tez po skosie ;) ale Twojej krechy wzgledem szycia nie umiem sobie wyobrazic :)) moja powoli zanika.

Milia strasznie mi przykro czytajac takie rzeczy zwiazane ze sluzba zdrowia :/ mam nadzieje ze jednak terminy sie jakos znajda i Malgosia bedzie mogla byc rehabilitowana bo wiadomo czym szybciej tym lepiej &&&

Doli czaruj pogode!! ;)

Smerfetka ja nigdy nie mylam. Dopiero od pierwszego zabka a ten wyszedl jak synek mial 4 miesiace :)

Babydust u nas dzis kupy nie bylo (pierwszy raz bo normalnie to codziennie sa) wiec szykuje sie na nocne przeprawy :D
Aaa i jakis burak mnie przelicytowal z gondolka o 2zl!!!!!! :/ :(

Aneczka tez niecierpie jak plany sie krzyzuja ale dobrze ze nie musicie nic przekladac.

Asiawro malutka odkrywa swoje cialo i stad pewnie te raczki w buzi ;)

Na razie tyle bo buczy...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry