Myla Novak
Fanka BB :)
Kuklaki nie miałam CC ale kreche mam jeszcze
Milia masakra
Milia masakra
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

bo to się pojawiło w nocy/na wieczór... kaszel ma suchy takie 2 razy pod rząd zazwyczaj odkaszlnięcia, ja to wiaże z tym, że spływa mu do gardła ten katar.. jest przezroczysty i gęsty sie robi, a do tego tzw mleczne kozy jak to natasza pisała
no i już sama nie wiem co to..czy starszy zaraził-bo ma katar, czy sapka, czy alergi? btw mega wysypany jest na buzi! nawet na głowie całej!!

czy to może jeszcze niewiadomo co.. Margo a kaszle Twoja?? bo mój własnie tak
nie wiem czy to nie dlatego, że tak nagrzałam w nocy i było duszno i parno zarazem!bo to się pojawiło w nocy/na wieczór... kaszel ma suchy takie 2 razy pod rząd zazwyczaj odkaszlnięcia, ja to wiaże z tym, że spływa mu do gardła ten katar.. jest przezroczysty i gęsty sie robi, a do tego tzw mleczne kozy jak to natasza pisała
no i już sama nie wiem co to..czy starszy zaraził-bo ma katar, czy sapka, czy alergi? btw mega wysypany jest na buzi! nawet na głowie całej!!
czy to może jeszcze niewiadomo co..
ale nie sapie nie świszczy mu nic a to charczenie to nie cały czas
M się śmieje że jeden mi nie wystarczy bo dr gogle idzie w ruch i zaraz mam wątpliwości (pytałam pediatrę, naszego rodzinnego, bratową M która także jest lekarzem i sąsiada - również lekarz) Więc raczej trądzik