reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Mila nie tylko, mozna też normalnie.

Załączniki

• 1432918471020.jpg
    1432918471020.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Doberek!

Tabasia, zdrówka! Oby szybko Maleństwu przeszlo!!!!&&&&

Asiu, gratuluję i po cichu zazdroszczę mieszkanka!!!

Satyga, wreszcie dobre wiadomości u Was!!!

Natasza, ja w Mediqu w Legionowie zapisywałam Adasia 15 maja i dostałam termin na usg bioderek na 24 czerwca. Jest jeszcze Osteon w Legionowie gdzie kiedyś robili-może ewentualnie tam!
Zazdroszczę spacerów w chuście. Ja muszę się pouczyć!!!!!

Dzastina, gratulacje!!!! Ja stosowalam to samo co dziewczyny-jak jest bardzo źle to dobrze stosować równocześnie czopki i krem

Oltoma ja byłam w mediqu dwa tygodnie temu to mi powiedzieli żebym zadzwoniła później bo nie maja grafików a jak później pojechałam to powiedzieli że już nie ma miejsc...

Matko, jak to nie ma miejsc!!! A w Osteonie próbowałaś? Kiedys zapisy były telefoniczne po południu

Pobieraja plyn mozgowo-rdzeniowy. Jest juz tak wymeczona kroplowlami i kluciem ze masakra. Ja psychicznie nie funkcjonuje :(

Tabasia :szok::szok: matko trzymajcie sie tam bo widze ze ostro jest :( :( :( a malz z wami jest czy ze starszakiem siedzi ?
dawaj znac na biezaco

kurde wspolczuje :( :(

Oltoma Pani recepcjonistka powiedziała że lekarze przynieśli jej grafiki gdzie np są raz w tygodniu po 3h i nie ma miejsc. Spróbuje jeszcze tam gdzie mówisz :) a mały w przeciągu 2tyg powinien mieć badania...

Tabasia trzymajcie się...mam nadzieję że to nic poważnego i że lekarze wiedzą co robią !!!:*

reklama
Do góry