Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Moj też je krótko a na śpiocha nie ma opcji nakarmić ale widać że się najada bo jak mu dam butle to 20ml zje i dość
Wiem że teraz dzieci będą trochę mniej spać ale po nim widać ze zmęczony ale jakiś problem ma- bliskości potrzebuje..bo jak klade się z nim to śpimy czasem i 3 h a jak sam ma spać to 20-40min i koniec. ..
Dziś zasnął w chuście a skończył tak..
Jestem. Wyspana od 22:30-9 rano. M zostal z mala.
Od wieczora temp.nie rosnie. Przed chwila miala 38st ale juz nic nie podaja. Je coraz wiecej,usmiechami zostalam obdarowana lekarka mowi ze jak z plynu nic nie wyjdzie dzis to wieczorem do domu!!!!
A my byliśmy u teściowej, był brat m z dziewczyną, wujek z żoną i dziećmi, pełna chata. Brat m ją trzymał i taką kupe zrobiła ze na plecy przeciekło ten nawet sie nie zorientował, jak ją dzwignoł do góry to patrze a całe plecy z kupy. Córka wójka sie nie słuchała i nonstop małą dotykała, chciała brać na ręce itp. Musiałam pilnować cały czas.