Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja nie wiem jak jestesmy sami to ona pieknie zasypia sama tylko trzeba w odpowiednim momencie ja spac polozyc a jemu bez ryku nie zasnie wrrrrrchyba jedyna rada to wczesniej kapac (no chyba ze nie kapiecie codziennie bo teraz jest taka "moda" ) dzieci po kapieli raczej sa glodne i zmeczone i szybciej odpadajaU nas jak na razie ze spaniem w nocy nie ma problemu, mała zasypia na razie 21-22 i budzi się ok 3-4 w nocy wiec nie ma dramatu, ale fajnie by było mieć wieczór od 20 dla siebie. Ciekawe, jak core przechytrzyć, żeby usypiala głęboko trochę wcześniej....
chyba jedyna rada to wczesniej kapac (no chyba ze nie kapiecie codziennie bo teraz jest taka "moda" ) dzieci po kapieli raczej sa glodne i zmeczone i szybciej odpadaja![]()
Poszłam mała w nocy przebrać a że u nas nocy w tym okresie nie ma tylko szarówka no to żeby nie rozbudzać małej nie zapalałam światła. No i jak zmieniałam pieluchę i wycierałam tyłek - jak mi wystrzeliła że wszystko dookoła obsrała, ze mną włącznie. I do tego nawet się nie obudziła
Rano łazienkę sprzątałam bo w nocy wszystko w pół-śnie robie.
Teraz przez tydzień pogoda ma być ładna to może go w końcu ogarnę.

No ale po tylu dniach deszczu i wichur to narzekać nie powinnam.