reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kwietniowki 2015

Za 2tyg bedzie "konsultant". Powiedzialam ze pojde do prawnika bo to co sie stalo jest bledem w sztuce lekarskiej. Kazali mi czekac...

reklama
Doli nie ukrywam, czytam Was na bieżąco ale teraz mam sesje i ciężko mi wszystko pogodzić...ucze się bujając jedną nogą małego w bujaczku...

Tabasia czemu nie zrobią ?

Kuklaki ją małemu czasem podam wodę ale nie przepada za nią. Herbatke bardzo rzadko, raz mi po niej wymiotował. Zresztą herbatka to puste kalorie i dziecko po wypiciu hetbatki jest syte i nie chce cyca a herbatka nic mu nie daje...więc lepiej podać wodę która lepiej gasi pragnienie i tylko przelatuje przez dziecko więc go nie zapycha :)
Ja w upały Wojtka częściej przystawialam do cycka i był szczęśliwy :D

Anulka mój też na powietrzu śpi idealnie...
na zawodach przespał mi z 5minutowa przerwą na cycka od 9:30 do 14:30..jak nigdy w ciągu dnia !:o

Aneczka u nas też jaraja i na klatce i w windzie...za nic maja sobie ostrzeżenia...zamiast wyjść z klatki i zapalić to już doczekać się nie mogą i odpalają fajka jak tylko z mieszkania wyjdą...

I po sesji mam ambitny plan ćwiczyć...bylebym się tego planu trzymała ;)

To wracam do nauki

Tabasia masakra!! Już dawno powinni Ci to zrobić a nie tyle czasu vzekać :-/ ale może jednak Ci zrobili jak się nie odzywasz..

Ehh byłam na tej konsultacji neurologicznej w centrum rehabilitacyjny i jestem podłamana :( mały musi mieć rehabilitacje :( ma asymetrię ułożeniową, słabe napięcie mięśniowe i jeszcze coś..dostał narazie 12 razy po 2 w tygodniu..a czeka się ok 3 miesięcy.. A pani dr na wstępie mnie zrąbała jak go trzymam..że źle :( ehh
Źle mi..

Natasza a jak go trzymałas że według niej źle....?
Nie martw się, po rehabilitacji będzie ok!;) ważne że teraz będziecie korygować wadę póki kosteczki podatne na takie zabiegi !;)

Pat ale jak sobie pomyśle że będzie płakał to mi już chce się płakać że taki maluszek a musi się już męczyć
A trzymałam go mniej więcej tak bo drugą ręką zamykałam drzwi to powiedziała ze jest wygiety do tyłu i takie trzymanie powoduje problemy ze jak dziecko się trzyma przodem to trzeba "je zgiąć w pół" nie wiem czy ktoś rozszyfruje mój obrazek ale chodzi o to aby trzymać dziecko tak jakby siedzące ale nie trzymać ręke pid pupą tylko pod kolankami aby się tak zapadło..skomplikowane to do opisania :)

Załączniki

• 1434387806781.jpg
    1434387806781.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 83
  • 1434387975673.jpg
    1434387975673.jpg
    5,9 KB · Wyświetleń: 66
natasza wedlug rehabilitantow wiekszosc dzieci jest zle trzymana ;) z tym ze jesli dziecko ma prawidlowe napiecie to nic mu od tego nie bedzie
porehabilitujesz sie troszke i bedzie git :)
ja wiem o co ci chodzi z tym trzymaniem :)

tabasia hop hop zrobili ci czy nie ?

reklama
Do góry