reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kwietniowki 2015

hej

potrzebuje kopa w dupe-antysłodyczowego serio
wiecie , ż elubię zjeść i jem
ale to już przesada zjadlam pół blachy ciasta pischingery, kanapki z dżemem i syropem klonowym-bo mało słodkie :eek: dupa rośnie jak na drożdżach

idę dzis biegać , jak tylko nie bedzie padać..

pożegnałam już ubranka na 62 prawie wszystkie..niektóre 68 sa akurat np.body albo pajace :eek:

Myla kolki to chyba niedojrzałosć ..no i twoja też wczesniej się ur. jak mój, u nas też sa bóle brzuszka ale lekkie ( regularnie w tych samych godz , z tym, że to takie wyrwania ze snu ) pediatra mowiła , że 12 tydzi spokój.. mamy jeszcze tydz ;-)

babydust fajnie, że już po :-) u nas przed..mnie przeraża to zapraszanie wszystkich..dzwonienie do dziadków z którymi kontaktu nie mam.. eh..porażka..

oltoma może i nie znikniemy;-) spokojnie..

Margo no to w ten sam dzień mamy;-)

Pat super zakupy! :-)

reklama
Doli ja wysłałam zaproszenia poczta bo na dzwonienie czasu brak i my 23 sierpnia chrzciny robimy a już zaproszenia poszły żeby nie było że ktoś za późno się dowiedział czy coś

Dzień Dobry :-)

oczywiście noc do doooszy , wory pod oczami , pogoda do bani , życ nie umierać :-)

Pat - ja mam dwa nazwiska :-) bo do swojego byłam przywiązana :-)

Babydust- super ,że chrzciny udane :tak: mnie to czeka w najbliższą niedziele :-(

Dygotka - ja ubranko mam po starszym tylko mi się przestało podobać :-p poza tym podobno w niedziele ma być bardzo ciepło a ubranko raczej na chłodniejsze dni więc chyba czeka mnie jeszcze wycieczka po sklepach :tak: a o ubraniu siebie to już nie wspomnę :no:

Oltomama - widze ,ze z nadmiarem kg mamy podobnie :-(

Milia - bardzo aktywny tryb spedzania czasu :tak:

gdzies czytałam ,że sport to tylko 30 % , a dieta to 70 % sukcesu w odchudzaniu :tak: u mnie problemem jest regularne odżywianie się i obecnie z tym walcze :tak:

Doli - ja za bieganie nie przepadam dlatego zaczełam od kijków :tak: może z czasem jak złapie forme to przekonam się do biegania :-)

Myla - biedne jesteście , oby po 12 przeszło :tak:

Margo - ratują cie koreczki do uszu :-)

Pat - gratuluje udanych zakupów :tak:

T dziś powisiał na cycu , wypluł, odłożyłam i w ryk , ponownie dostawiłam pociamkał i ryk , myślę sobie no głodny dalej :tak: dorobiłam mm, dałam , spróbował, wypluł butle i banan na twarzy :tak: no i weź tu zrozum małolata :-)

nie pada to ide łobuzów na spacer zabrac :-)

Ej czy wasze dzieci gryzą was w cycka ? Bo moja tak gdzieś od tygodnia, na zakończenie jedzenia zamiast wypluć cycka to go przygryza, zaciska mocno pyszczek i zaczyna się np. przeciągać, a mama piszczy z bólu i zastanawia mnie czemu ona to robi -mama moja śmieje się że ona się tak bawi, ale mnie do śmiechu nie jest ;-)

Doli kop w dupe !

Asia mój tak robi jak się zdenerwuje... To nie dość że gryzie to jeszcze wykręca !:o ale jak tak robił to go od razu odrywalam od cycka i teraz coraz mniej takich incydentow.
Ale jak wcześniej to robił to miał normalnie kurwiki w oczach !:o co ja mu winna...

PAt super z tymi ciuszkami :) ja tez sie tak ciesze jak uda sie cos "upolowac " fajnego za bardzo male pieniadze :)

Margo olej tych ludzi co cie wzrokiem beda zabijac - wjazniejsze jest dziecko ;) a moze ryk silnikow tak ja uspi ladnie ze bedzie spala cala podroz :)

mala mnie wlasnie obrzygala cala i przeryczala dobre pol godziny :( chyba jednak troche odreagowuje wczorajsze :( nigdy jej sie tak nie zdaza :(

moze ktos z was chce ubranko do chrztu po Basi ? jest to sukieneczka i plaszczyk kapelutek i buciki rozm 62-68 kapelutek na 44 cm :)

margo - olej ludzi! niech się patrzą! poza tym, to krótki lot, dacie radę, a szkoda nerwów Twoich.
doli - kop, kop, kop!
kifsi - to powodzenia w szukaniu kreacji!
asia - mój na szczęscie szanuje mamine cyce:-)
ja ciuszków dla Małego nie kupuję wcale - dostaję po synku mojej siostry ciotecznej, z maja 2014. pełno tego, typu jednego rozmiaru bodziaków z długim 30szt, pajacy 30szt itd. i niektóre ciuchy z zary, hm, benneton, ja sie tak nie ubieram :-)
Dziewczyny, wysłałam na tym nieszczęsnym fejsie prośbę o przyjecie do grupy, czy jakoś tak. nie ogarniam tego zbytnio.

reklama
No i zamiast spacer starszy woli budowac z dziadkiem szope na drewno :( a mniejszy znow nie chce spac :(

Doli - to masz i ode mnie kopa :)

Aneczka - dzieki nie lada to wyzwanie bedzie bo zakupowy dla siebie to katorga :( nic mi sie nie podoba :(

Asia- moj jak zaczyna sie przeciagac to zazwyczaj puszcz, ale czasem jaj pociagnie to masakra :(

Do góry