reklama

Kwietniowki 2015

Moj juz jechal pociagiem i czesc drogi przespal.
A mojemu starszemu robilam te badania ta apsratura i tez nam wyszla candidia. A w pewnym momencie czulam sie jak w ukrytej kamerze. Do tej pory nie wiem czy w to wierzyc.

reklama
Jakieś drożdżaki.
Marela ja robiłam kiedyś sobie i teraz małemu i u nas się to sprawdziło. Tzn małemu robiłam tylko alergie ale u siebie robiłam na inne rzeczy i przyczyną mojego ciągłego chorowania wyszła i w końcu ją wyleczylam :)
Ale np mój tata też w to nie wierzy ;)

hej
jestem i ja
starszy w p-kolu
młodyemu rozszerzam dietę, marchewkę jadł z ochotą ale na dynie rzucił się jak wygłodniały, nawet śliniaka nie pobrudził ani nic ;-)
za 2 tyg mamy szczepienie

U nas w końcu upragniona kupka :D

natasza,
póki co nie podaję jej nic poza mlekiem. W przyszłym tygodniu mamy szczepienia, więc skonsultuję to z pediatrą. Chciałabym jednak zacząć od warzyw, więc sok jabłkowy na razie odpada. Musi wystarczyć to, że sama jem jabłka ;) Jakby co mamy espumisan w kropelkach, ale mam wrażenie, że to pseudolek ;)

Pat,
Też o tym czytałam i właśnie to podejrzewałam. Tylko Mała ostatnio szczególnie niespokojna jest i już nie wiem czy to tylko ząbki czy coś jeszcze. Ale kamień z serca :P Dziąsła ma rozpulchnione już od jakiegoś czasu i tylko wyczekuję ząbka ;) Chociaż córa tak wariuje, że nie zdziwiłabym się jakby jej szły dwa jednocześnie.
U nas też zabójcze gazy :D Mała zawstydziłaby niejednego dorosłego :D

Co do badań alergologicznych: mówisz o tym biorezonansie, co dziewczyny wspominały? Ile to kosztuje?

aneczka,
sporo tego. Mój Mężczyzna też był strasznym alergikiem, ale mu trochę przeszło. Z alergii się często wyrasta. Trzymam więc kciuki, by w Waszym przypadku tak było :)

ja też chciałam zacząć od warzyw ale zaczęłam od soku jabłkowego bo mały nie robił długo kupy i męczył się po soczku poszło :P wolałąm to niż męczyć dziecko, a espumisanu nie dawałam nigdy i nawet go nie mam..

my od 2 dni pjemy z niekapka..pijemy to za dużo powiedziane ;-) ale działamy :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry