reklama

Kwietniowki 2015

Pat - niestety, racja. od dawna wiadomo, że dla wielu lekarzy pacjent mało ważny, na szczęście nie dla wszystkich.
Doli - trzymaj się tam! będzie ktoś pomagał? i żal się bb ciotkom, one zawsze coś wymyślą :-)
u nas był ziemniak dzień drugi - bardzo mu smakował:-D

reklama
Pat zgadzam się, ale jeśli chodzi o dha to w jedzeniu malutko tego
to nie jest wit C którą można sobie zjeść bo jest w papryce czy jabłku

aneczka oferują sie ale zobaczymy co wyjdzie z tego :P

mały zjadł do końca ten słoika ale tak średnio chyba to te upały bo mleka pije 60-80 ml co 2/3 godz -_- normalnie jak noworodek..

Doli mój Gucio je tak cały czas co 2 godziny
Za tydzień mamy szczepienie i chyba po tym zaczniemy jeść konkretnie zupy itp

Dziś starszy pierwszy dzień w przedszkolu ciężki to czas i dla niego i dla mnie on płakał a ja z mężem płakalismy po wyjściu z przedszkola

Dygotka - wiem, że to ciężkie chwile. ja też nieraz wychodziłam z płaczem z p-kola. ale się przyzwyczai, a Ty będziesz przez kilka godzin z jednym dzieckiem w domu. zobaczysz jakie to cudowne :-)
Pat - a jak z Waszą skazą?

reklama
Doli mój Gucio je tak cały czas co 2 godziny
Za tydzień mamy szczepienie i chyba po tym zaczniemy jeść konkretnie zupy itp

Dziś starszy pierwszy dzień w przedszkolu ciężki to czas i dla niego i dla mnie on płakał a ja z mężem płakalismy po wyjściu z przedszkola

Znam ten ból. Pierwszy dzień przedszkola.My miałyśmy to w zeszłym roku i o ile Roksi nie płakała przy rozstaniu to przy leżakowaniu był ryk, ale mamie łezki się kulały po rozstaniu, w trakcie starałam się nie pokazać, ale już za drzwiami :-( W tym roku i ona i ja nie mogłyśmy się doczekać, ona koleżanek a ja spokoju do 16 ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry