reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Grubson co robisz jak Cie tak zoladek boli?? Bierzesz jakies leki?
Trzymam kciuki za jutrzejsza wizytke. Daj znac :)

Asiulka witaj. Mam nadzieje ze tym razem bedzie dobrze!!

Anulka super ze po wizycie ok :)

Majdaczku!!!! W koncu jestes :) :)

Nadzieja super!!

Joanna witaj i gratuluje :) oszczedzaj sie!

Amisia szybko Wam sie udalo po poronieniu. Oby fasolka zostala do konca :) pewnie ze usg moze pokazac rozne terminy. Lekarz mogl wziac inne punkty i juz. Tym sie nie martw ;)

Ja bety nie robilam w ogole ani przy pierwszej ani teraz :)) w sumie to tez dlatego ze to badanie u mnie nie jest popularne...

Ja ide do gina w sobote dooooopiero... ech jak ja przezyje...

Sama byłam zaskoczona 3 inseminace i nic a tu ciążą bez stymulowania ;) byle było wszystko w pożądku serduszko biło i niech tak zostanie

Amisia ojej to nastaraliscie sie troche... czasem to tak wszystko na opak sie uklada... super ze sie udalo i baaardzo mocno trzymam kciuki!! :)

Tabasia, no teraz już nie biorę, na żołądek brałam anesteloc przez 14 dni+dieta i na jakiś czas było spoko. Na jelita no-spę +melisę :p Kiedyś brałam Debridat, ale musiałbym to brać całe życie więc bez sensu :p
Dzięki za kciuki :) Zleci do soboty, czas tak zapiernicza.. I przynajmniej jest szansa, że już będzie serduszko :)

Co do bety to ja nie wytrzymałam i dobrze, bo dopiero jak ją zobaczyłam to uwierzyłam, że w ogóle 'coś jest na rzeczy' :p
A tak naprawdę to uwierzę dopiero jak zobaczę pęcherzyk :p I pewnie ledwo wrócę już się będę martwić czy się pojawi zarodek i serce :p:p Jak dobrze, że idę rano... Nie wytrzymałbym całego dnia czekania...

Grubson na ktora masz wizyte? Bo nie wiem czy pisalas...
Ja serduszko zobaczylam i uslyszalam w pierwszej ciazy w 6t2d. Teraz juz bedzie starsza fasolka :)

Babydust hop hop? Co sie nie odzywasz?? Jestes juz na zwolnieniu?? Jak sie czujesz?

Ramailuja kupilam daktyle podaj prosze przepis na to mleczko ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry