Asia super

moja narazie na kolanach tylko staje
Jakbym miala maszyne to pewnie tez bym sie rozwijala w tym, fajnie dla dziecka samemu cos zrobic, zreszta nie tylko dla dziecka
Kifsi fajnie ze juz lepiej z tym dziaslem
Doli daj znac jak tam pomidor, czy smakowal

ja mojej ostatnio dawalam obiadek z pomidorem, i bylo w miare, choc ona to i tak codziennie przy obiadku cyrki robi...
A nocka, a dajcie spokoj dziewczyny.... U ktorejs wyszly juz gorne jedynki ? to jakos gorzej dziecko przechodzi?
Majka obudzila sie po 24. i z dwie godz ryku, i rodzice na zmiane uspokajali... W koncu zmeczona juz zaczela padac, i zasnela u mnie na brzuchu lezalam z nia z pol godz zeby mocniej zasnela a i tak odkladalam w stresie, i w koncu o 3. moglam sama sie polozyc, a Mojemu zostalo wtedy godz snu bo o 4. wstawal do pracy. Ja to chociaz potem odespalam, bo Mala ostatecznie potem spala do 9.30.
A no i jesc w ogole nie chciala, raz jakby znow chciala ugryzc mnie, apotem juz w ogole nie chciala nawet cycka do buzi wziac bo byl placz.
Juz sie boje co bedzie dzisiaj... a w dzien dziecko zadowolone, tyle ze sie slini i gryzie stol

Podejrzewam ze wlasnie w nocy taka tragedia bo chcialaby spac a nie moze przez te dziasla moze. Macie jakies rady ?
Pogoda dalej do kitu, chyba dzis z folia i parasolem wyjde choc na troche bo nie bylam z mala na powietrzu juz z 3 dni.
A dzis dostalam fajny prezent z Bebiklubu, pamietnik taki dla dziecka