Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jaga wystarczy, że gin źle złapie na ekranie i zmierzy za mało/za dużo i stad te różnice ;-)
u mnie to wielka niewiadoma kiedy co było
zjadłam właśnie z 0.5 l pomidorowej z makaronem...pyyyyyycha

Hej, ja juz odliczam minuty do wyjścia z pracy, pakowanie i nad morzeJedziemy do Sopotu, many wesele znajomego w sobotę w Gdyni wiec robimy sobie przedłużony weekend. Oh jak ja juz potrzebuje troche wakacji
![]()
Mnie męczą mdłości i nudnosci od 9 tygodnia i jeszcze sie nie skończyły, na szczęście tylko 3 dni były tragiczne a tak to nie najgorzej. Widzę ze u wszystkich podobnie mniej więcej:/ mam nadzieje ze wkrótce sie skończy, bo póki co nie mogę patrzeć na jedzenie i chociaż widzę po ubraniach ze schudłam, to waga pokazuje +1ale przed ciaza wazylam 49 kg wiec dobrze ze troche przybieram
![]()
Na ostatnim USG byłam 25.09, z dzidzia wszystko super, powiedziała ze chyba chłopiec ale jeszcze nic nie wiadomo dokładnie, ja tez od początku czuje ze chłopiecokaże sie za jakiś czas. kolejna wizytę mam 25.10, jestem zapisana tylko na wizytę bez USG nie wiem kiedy kolejne, a miesiąc ponad bez podglądania dzidziusia to nie wytrzymam! Chyba sie zapisze jakoś w październiku dodatkowo.
A Wy jak często chodzicie na USG?
Pozdrowienia!!