reklama

Kwietniowki 2015

hej
przesunęłam rano szafkę rtv z telewizorem ( sam tv 40 kg :/ ) i mam za swoje, niby ok 20 cm a ciągnie mnie w boku jak nie wiem....grrrrr zła na siebie jestem!!

Olusia fajne smaki hehehe :D chleb piecze się bardzo łatwo :-)

Mila, nie pszenny bo miałam taką mąkę i na drożdżach bo taki lubię ;-) ja właśnie przy dziecku mam jakby wiećej czasu ;-) chyba mnie to relaksuje :P gratuluje synka :-)

Renatka kciuki za wizyte

Szaj super :-)

Karina chyba oszaleli ,.,,, mój syn ma 3 lata i waży 16.5 kg z tym, że ma 108 cm, natomiast znam dziecko znajomej, które waży 18 kg w tym wieku .. i jest ok

Myla wow! nieźle ;-) tylko nie jedz na noc owoców bo to dużo cukru ;-)

Iza jestem dumna :rofl2::-D trzeba korzystać z przywilejów, moją dobra znajoma mohery zdegradowały w kolejce bo się chciała wepchać - czyt. pani kasjerka ja zawołała z końca kolejki..kasy pierwszeństwa.. koleżanka w 39 tyg ciąży jest...

Lei i jak lepiej ?

Aylin, Asiulka, kajka, Pat hej

reklama
Doli hej musialas nacIagnac sobie wiezadla dlatego ciagnie macica wychodzi poza spojenie lonowe wiezadla sie rozciagaja .. pamietam w 1 ciazy mnie ciagnelo strasznie aze to kolejna ciaza to juz tak nie czuje
Caly czas mnie mdli ! Zjadlam platki zanim wyszlam potem kupilam pizzerinke a wczoraj o 21 zapiekalam bagietke czosnkowa heh z moim na pol zjadlam ten sie smial ze o tej godzinie a moja glowa to pulsowala strasznie mierzylam cisnienie nawet mialam ok a puls ja mam zawsze od 95 w gore bo mam arytmie od urodzenia tego powiedzieli ze leczyc nie musze :/ no coz jak siezdenerwuje albo zmecze mam 140/150 lekarze ...

Witam się porannie :-)

Renatka, Olusia &&&&&&&&& za dzisiejsze usg!

Milia83, Szaj, super, że wszystko dobrze, gratulacje :-)

Karina, Sataga, Dygotka zdrówka!!!

Doliores, nie dźwigaj więcej, ani nie rób nic, przy czym napinałabyś brzuch, będziemy Cię tu pilnować, no nie można tak...:no: chleba nigdy nie robiłam, może kiedyś się skuszę, ale marzy mi się urządzenie do wyrabiania i wypieku...

USG mam na każdej wizycie - chodzę prywatnie, na tym etapie co 3 tyg.

Wczoraj mąż kupił pyszne kruche babeczki z malinami, rewelacja, bo malinki takie kwaskowate, ale brzuch mi wywaliło i ciężko mi teraz, pewnie też bym się załapała gdzieś bez kolejki, masakra, musze ograniczyć słodycze :zawstydzona/y:

Asiulka epwnie masz racje, bo to dziwny tępy bol -_- ale masz smaki haha ja mleka nie tknę, śmierdzi mi strasznie, powiem Ci, że jak odstawiłam kawę z mlekiem ( jak coś to pije czarną ) to czuję sie lepiej, zgagi nie mam wcale, i w ogóle jakoś tak lżej, wysokie masz to ciśnienie :/ :/

milia wiesz, że nawet nie pomyslałam, że tak to odczuje... głupota i tyle :hmm: moi teściowie maja taką maszyne, dla mnie szału nie ma. no ok maszyna robi sama wszystko, ale myć to trzeba, i dziury w chlebie zostaja od mieszadeł ;-)

Hej dziewczyny :)
Mnie rozkłada coraz bardziej... Głowa nadal koszmarnie boli, Gardło też już zaczęło... Dobrze, że katar już powoli przechodzi. Nawet nie wiecie jak się cieszę, że jutro już sobota i mąż będzie się mógł zająć młodym a ja wreszcie będę mogła odpocząć.
Co do chleba to ja niedawno dostałam od brata maszynę do pieczenia. Wystarczy wsypać składniki a ona sama miesza i piecze. Super sprawa :)

dziewczyny - pomocy!

Od rana mam mega ból przy sikaniu i sikam na różowo :zawstydzona/y:
zgłosiłam do ubezpieczyciela wizytę na dzisiaj do urologa albo ginekologa ale na razie nie oddzwaniają !
Wygląda to na zapalenie dróg moczowych - czy jest coś co mogę brać bezpiecznie zanim odwiedzę lekarza??
Ja mam ponoć zapalenie pęcherza, w badaniach mi wyszło choć nie czuje. Mi kazał brać urosept

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry