reklama

Kwietniowki 2015

Hejka :-)

We wtorek wizyta a ja juz wariuje bo nie czuje ruchów dzidzi od paru dni ..., kupiłam ten detektor ale on dojdzie dopiero ba dniach :(
Wiec najpierw wizyta ..., oby wszystko ok było ...

reklama
Witam sie wieczora pora... :tak:

Tabasia
i neta a o jakich orzechach mowicie?:tak:

Karina juz trzymam kciuki za twoja wizyte... na pewno jest wszystko dobrze:tak:

milia wiesz teraz ciut wiecej podrosly moje motylki bo nie jestem tylko na kaszkach, jadlam wiecej wiec pewnie efekt lepszy... ;-)

Hi laseczki :-) jutro do gina tylko nie wiem czy zrobi mi usg. Kopniaczków też, nie czuje, choć mam wrażenie, że ktoś tam pływa :-) Dziś cały dzień w biegu, troche za szofera robiłam i mieszkanie troche trzeba było ogarnąć. Teraz czas na relaks :-) do wanny i do wyrka.

Milia powoli zaczynam cos jesc.. nie ze wszystko i w duzych ilosciach ale cos.. wczoraj zjadlam troszke kurczaka z ryzem i z kapustka zasmazana... bylo pyyyycha... wiec mysle ze powoli zaczne jesc juz w miare normalnie...:-)

Tabasia synek hardcore! Ja sie najpóźniej w październiku kapalam! Brrr!

Jutro na 15 wizyta...maleństwo kopie i mnie po pęcherzu smyra, nie lubię tego ;-)

Olusia super że możesz więcej jeść :)
Ja tez czasem czuje malucha czasem nie. Ale to normalne wiec nie chce sobie nic wkrecac :)
Lei jak zacznie siedzieć na żołądku albo masakrowac żebra to chyba zatesknisz za tym smyraniem po pęcherzu hehe :D

Ja mam wizytę we wtorek ale bez USG..:( i do tego wizyta u ortopedy wiec zobaczymy co powie :)

reklama
Pat nic nie mów...najgorsze co przeżyłam to przekręcenie sie córki głowa w dol na 9 dni przed terminem...cała noc takich boli i wypychania nóżek, rączek, pupy i wiercenia :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry