Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
We wtorek wizyta a ja juz wariuje bo nie czuje ruchów dzidzi od paru dni ..., kupiłam ten detektor ale on dojdzie dopiero ba dniach
Wiec najpierw wizyta ..., oby wszystko ok było ...
Hi laseczki :-) jutro do gina tylko nie wiem czy zrobi mi usg. Kopniaczków też, nie czuje, choć mam wrażenie, że ktoś tam pływa :-) Dziś cały dzień w biegu, troche za szofera robiłam i mieszkanie troche trzeba było ogarnąć. Teraz czas na relaks :-) do wanny i do wyrka.
Milia powoli zaczynam cos jesc.. nie ze wszystko i w duzych ilosciach ale cos.. wczoraj zjadlam troszke kurczaka z ryzem i z kapustka zasmazana... bylo pyyyycha... wiec mysle ze powoli zaczne jesc juz w miare normalnie...:-)
Olusia super że możesz więcej jeść
Ja tez czasem czuje malucha czasem nie. Ale to normalne wiec nie chce sobie nic wkrecac
Lei jak zacznie siedzieć na żołądku albo masakrowac żebra to chyba zatesknisz za tym smyraniem po pęcherzu hehe
Ja mam wizytę we wtorek ale bez USG.. i do tego wizyta u ortopedy wiec zobaczymy co powie
Pat nic nie mów...najgorsze co przeżyłam to przekręcenie sie córki głowa w dol na 9 dni przed terminem...cała noc takich boli i wypychania nóżek, rączek, pupy i wiercenia