reklama

Kwietniowki 2015

Chyba mi sie udało! :-D Tak lubię nosic najbardziej, lekko podkręcone choc z wygody spinam w wysoki kok jak nie mam czasu na zabawy z prostownica. Moze któraś poleci jakaś porządna lokówkę? :happy2:

Chcialam Wam jeszcze pokazać różnice w wielkości miedzy Hartanem a Babyzen...kolosalna!!

Nie moge spać od 5 ale w sumie sie cieszę, ze i tak dospalam do takiej godziny.

Natasza wiem, pisałam juz kiedys, ze jestem z Wrocławia :tak:

Zobaczcie jaka piękny płaszczyk Puchowa kurtka ciążowa Duvet - odzież ciążowa Piękna Mama tylko cena brzydka...

Ostatnia edycja:
reklama
Tabasia nic nie powiedzieli :/ zero zainteresowania. Teraz sie lekarz zmienil to moze cos lepszy bedzie. Tamtemu na wieczornej wizycie zglosilam ze cos mnoe kluje bardzo w pochwie, to powiedzial ze tamnie ma prawa nic kluc. I tyle.

Lei, piekne wlosy, fryzura i kolor! Musialam sprawdzic co to sombre :-) ja sama mam ombre hehe

Jade wlasnie do cioci na wies na 4 dni i bardzo sie ciesze! Swieze powietrze, cisza, spokój :-)

Dobry :)

Milia żurawina pomogła :) :tak: teraz pije druga butle ( kupie jeszcze dwie). Dzieki

Natasza dzieki :)
Z detektorem, to zależy kiedy ta osoba wysłała, chodź poczcie niemieckiej mogłabym kopniaka dać, dzis moj tata ma urodziny, miał sie dowiedzieć ze dziadkiem zostanie i ogólnie pokupywalam pare prezentów a oni wysłali paczkę jako zwrot do Adidasa :szok: do tej pory nie wiem nic na ten temat ... Musze czekac ..

Lei śliczne włoski :) naprawdę bardzo ładnie - jesli to Twoje :p

Anulka współczuje takiej opieki lekarskiej, trzymam mocno kciuki za Ciebie .., musi byc dobrze : przytul:

Vesunna to miłego odpoczynku :)

Ja dzis mam termin na zmianę opon i zimowa inspekcje, ale chce szybko jeszcze na zakupy pojechać ...

Miłego dnia :)

Olusia słonko ✊❤️✊❤️✊❤️
Mam nadzieje ze wszystko ok u was i trzymam kciukasy i przesyłam buziasyyy :)*

Dobry :)
Pobudka o 8. Niezle.
M w pracy wiec z Mlodym sobie siedzimy. Jak wroci to ja do ksiazek :/

Anulka to jakas parodia!! A boli Cie jeszcze? Mnie w nocy klulo w pochwie,tak jakby szyjka bardziej,trudno powiedziec,bardzo dziwne i nieprzyjemne uczucie. Ale przeszlo. Daj znac jak czegos sie dowiesz.

Marela to sie wyspalas ;)

Karina znowu pecherz?? Biedna :(

Lei piekne masz wloski :)
A powiedz mi ten hartman to dobra firma? U nas malo popularna a payrzylam na ich wozki ostatnio...

Amisia Ty tez bezsenna? Ja uwielbiam spac ;)

Vesunna udanego wypadu :)

Byla rano wizyta to zapytal sie tylko czy boli powiedzialam ze tak. I tyle rzadnej reakcji. Dostaje kroplowki i tabletki zeby utrzymac dzidziusia. Ale nokt mi nie powie co mi jest. Ale z tego co mi powiedzieli moge wnioskowac ze bede lezala do koncaciazy.

reklama
Anulka do końca ciazy???
:( :( :(
I ze nie robią badań żadnych ???
Jak mozna powiedzieć to bez badań?? Nie rozumie :(
Trzymaj sie ... Przykro mi ze masz taka dupną opiekę zdrowotną :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry