reklama

Kwietniowki 2015

ale ten 25 jest popularny :) ja tez mam usg polówkowe 25 o 17,20 :) :) :)

Marela gratki chlopaka
u mnie w rodzinie jedna siotra miala 2 synowa brat mial 2 corki teraz jak wnuki sie rodza to ta od synow ma same wnuczki a ta od corek samych wnukow :-D

Olusia czekamy na wesci

Moja kumpela wlasnie rodzi :) tylko dziec duzy bo ok 4400 a pierwsza cc wiec mam nadzieje ze dolem jej nie pozwola :(

a ja dzisiaj polowinki :) kiedy to zlecialo :)

Ostatnia edycja:
reklama
hej
zatrulam się czymś albo mam jakiegoś rota, dosłownie umieram od połnocy :(

takie skręty jelit i żołądka miałam ostatnio jak się strułam kubełkiem kfc a nic takiego nie jadłam!!!

wzięłam nospe i czekam aż zadziała ;(

wpadnę później..

hej
zatrulam się czymś albo mam jakiegoś rota, dosłownie umieram od połnocy :(

takie skręty jelit i żołądka miałam ostatnio jak się strułam kubełkiem kfc a nic takiego nie jadłam!!!

wzięłam nospe i czekam aż zadziała ;(

wpadnę później..

Doli biedna, zdrówka życzę, oby to szybko minęło i żebyś już się nie męczyła...
milia buraki z warzywami ugotowalam ale chyba za malo burakow i za duzo cytryny dalam:zawstydzona/y:

Ja tez rycze o byle co, a na tesciowa mam nerwy nonstop, wydaje mi sie ze wszystko zle robi, kobieta pomaga a mi nie pasuje, jestem zlym czlowiekiem, masakra.
Ja jeszcze nie wiem kiedy polowkowe, ja to nigdy nic nie wiem.[/QUOTE

Kuklaki, ja mam metodę, że buraków musi być co najmniej tyle samo, co wszystkich pozostałych warzyw razem wziętych albo nawet więcej.
Taka wrażliwa i płaczliwa byłam w pierwszym trymestrze, teraz mi przeszło.

Natasza, bardzo mi przykro z powodu pieska, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze &&&
Moja ginka mówiła, że jakikolwiek magnez z wit. B6, a internista najbardziej doradzał Maglek, bo to nie suplement diety i są faktycznie badania, że dobrze się przyswaja albo MagneB6. Jeśli nie chcesz łykać, to postaraj się więcej magnezu z jedzeniem przyjmować.
milia80 i natasza jutro mam miec USG i zobaczymy co dalej...:tak:

Myla super zakup !:-) rozek sliczny

Olusia, no tak... ja wczoraj miałam wolne i wydawało mi się, że to już piątek ;-) a dziś znowu w pracy, bleee, ale przeżyję jeszcze te 7 godz. do weekendu :-)

Marela, gratuluję zdrowego synka :-) fajnie, że masz tyle rzeczy po starszym :-)

Magda, witaj :-)

Dobry :-)

Marlea gratuluje synka :) ❤️❤️❤️❤️
To jako trzecia odpadłaś na gratis niespodziankę przy dziewczynce.

Jedyna która sie na razie kwalifikuje jes Myla jako druga ...
Czekam na Vesunne - ona była pierwsza , ale nie wiem co bedzie :p

Jesli piszesz z telefonu to juz ta funkcja jest znowu aktywna ... Wiem to dzieki Olusi :)

Ja mam nadzieje ze u Renatki wszystko ok, faktycznie dlugo jest cisza :(
❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊

Dygotka ja juz tez pchnę :( , ide dzis miarę zrobić na rajstopki .., mam nadzieje ze pomoze ....

Kuklaki kanarka na balkonie trzymasz???

Miłego dnia :)

Karinka u mnie na 70% dziewczyna :-) także jeszcze pilka w grze hehe. Mam 25 polowkowe takze powinni wtedy stwierdzic na 100%

natasza ja biorę asmag forte 3x1.. zastanawiam się nadm magne B6 jak skończe bo mam wiecznie zajady..

Olusia trzymam kciuki za usg

marela gratuluje!!! :-)

Kuklaki zazdroszcze takiej pogody, kocham burze.. :sorry2:

magdalena hej

babydust mam nadzieje, że lekarze zrobią co trzeba z Twoją koleżanką i nie każą jej się męczyć w imię cholera wie czego ..

milia dzięki... już mam dosyć tych chorób co chwile cos :(

vesunna u mnie na 80% chłopak ale to było na odczepne się takie sprawdzenie, 26.11 mam 4d to zobaczę :-) tylko nie wiem czy nie za wcześnie idę

Cześć dziewczyny,

Witam się po przerwie. Nareszcie trochę luzu i mogę częściej do Was tu zaglądać :-)

Marela gratuluję synka. Dobrze, że wszystko ok.

Doli trzymaj się!. Mam nadzieję, ze zatrucie szybko przejdzie. Ja mam usg 4d w 28 tyg.

Vesunna 70 % to dużo choć Cię rozumiem. U mnie jest 97 % a i tak jeszcze do końca nie jestem przekonana. W pierwszej ciąży kilku różnych lekarzy potwierdziło mi że będzie dziewczynka. Teraz było inaczej. W 11 tyg powiedziano mi że raczej chłopczyk ale to nic pewnego. Na połówkowym lekarz stwierdził że prawie 100% dziewczynka i tak tez wpisał do karty ciąży więc raczej jest pewien.
Czekam do następnego usg w 28 tyg. Myślę, że wtedy nie powinno być wątpliwości.
Na razie żadnych zakupów nie robię i ciągle jeszcze nie mogę wejść do sklepu z ubrankami dziecięcymi (jestem w stanie oglądać w internecie). Jestem w stresie bo nadchodzi 21 tydz kiedy to zaczęły się komplikacje w pierwszej ciąży, które zakończyły się porodem w 26 tyg. Niestety bez happy endu.

Dygotka - zazdroszczę tak małego przyrostu wagi. Mnie regularnie przybywa. Odżywiam się normalnie. Fakt nie jestem jakoś bardzo aktywna ale to przez to że w tej ciąży musze uważać i się oszczędzać. Obawiam się że ten przyrost wagi to niestety konsekwencja choroby tarczycy. Od kilku lat walczę z Hashimoto. Przed ciążą unormowałam hormony i dzięki temu udawało mi się trzymać wagę w ryzach bez specjalnego wysiłku. Ale niestety wszelkie zmiany hormonalne nie wpływają na mnie dobrze. A wiadomo co się dzieje w ciąży. No cóż zdrowie maluszka najważniejsze a ja będę musiała wziąć się za siebie po ciąży.

Magdalena witamy.

Babydust u mnie tak samo 20 tydz 0 dzień. Więc świętujemy razem :-)

A ja z Ksawerym u kardiologia...chyba tu spedze cały dzień takie kolejki...

Vesunna u CB na 70u mnie na 90,i oby nam się w 100℅ zamienilo

A mała wczoraj tak bardzo borykała jak nigdy widać się rozkreca :)

Aylin ty chyba jako pierwsza mialas stwierdzona dziewczynke. W którym tyg stwierdzili? Potwierdzona juz?

Ja biorę magneB6, gin mi polecił bo witaminę B tez tracimy.
Doli Ty to chorowitka jesteś...
Ja czekam na 12:15 na USG i oczywiście tradycyjnie mam stresa... Mimo tego że małe kopie to boje się ze cos jest nie tak a ja sobie wmawiam kopniaki...-_- o 12:15 głupie myśli mina ;)

reklama
Laseczki, terminy wizyt podajcie na PW, bo części nie mam, kalendarz uzupełnię.

Widzę, że 25 będzie się działo.

Myla, o USG pytałaś się o moje czy swoje ;p Chętnie się przejadę z Tobą ;)

Magdza witam.

Zdrówka wszystkim życzę.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry