reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Amisia, jakie super zdjęcie! piękne :)

Pat gratuluję chłopaczka :) macie już imię?

Olusia i co wychodzisz do domu?

idę kąpać dziecko i wysyłam ją spać, bo jestem padnięta po całym tygodniu i muszę odpocząć. miłego wieczorku!

Jak na razie jest Wojtek i to jedyne imię na które z M się zgodzilismy razem...inne albo nie pasują jemu albo mi. Mój M lubi takie proste imiona, więc jak nic nie wymyslimy to będzie Wojtus :)
Amisia synus ma słodki nosek...!:)

Dziewczyny jak tu u Was miło. Jak w rodzinie. Cały dzień czekałam na wieczór, żeby tu zajrzeć...
u mnie pani doktor od samego początku wyhaczyła sikora i będzie drugi synuś - Mikołaj :-) choć moja mama cały czas się śmieje, że i tak będzie córa bo to wcale nie sikor ;-) a ta ciążę przechodzę zupełnie inaczej niż pierwszą. Inne zachcianki na jedzenie, bardziej nerwowa i płaczliwa jestem i w ogóle mój M stwierdził, że tylko dwie baby w kupie mogą być tak paskudne jak jestem w tej ciąży :p
termin man na 3 kwietnia, ale pewnie tak jak i z pierwszym łobuzem będzie tydzień opóźnienia :-)
badanie połówkowe mam 25.11- 15.30, więc jestem kolejna tego dnia :-D
Amisia cudowne zdjęcie:-) Może i ja się na takie załapię przy następnej wizycie :-)

reklama
A ja spalam 3 godziny popołudniu dziś...a teraz siedziby w pizzerii ale to Arek je. Ja mam dietę ;-)
Magdaania (tak skrótowo) kolejny chliptas.
Wiecie ze my mamy chyba tylko 4 dziewuchy i to jeszcze nie potwierdzonw

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry