reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Moja przyjaciolka tez poczuła w 21 i do tego takie delikatne, a ja w 18 mocne kopy...to sprawa bardzo indywidualna widać wiec się nie martwcie :)
Później wstawie link do moich ciuszkow :)

hej
moje male bryka jak szalone
najczęściej na wieczór, w nocy i nad ranem :D w dzień śpi cholera mała hahahaha

sataGA i jak lepiej ?

Kuklaki dzięki..jakos przezyłam :-D

Asiulka gratki!!! :D

babydust ale super, mi sie te wozki podobają mega ale ich cena już nie ;D a używki to najlepiej od kogoś masz rację, bo takie od obcego to nigdy nic nie wiadomo .. dawaj zdjęcia!!

Olusia mam tak samo, wiecznie w domu ( inne powody oczywiscie ) ale najlepie iść, zmacać..wybrać..eh .. może chociaż cześć zamówimy przez neta.. a pomysły na prezenty na święta masz jakieś?

Lei gratki dla małej!! Ty to masz dwa maluchy w sumie ;D ojjj dużo siły ;D

Szaj czyzbys się zaraziła ode mnie? bidulo Ty! pij dużo i jedz probiotyki!

Pat chyba zacznę też kupować ale cały czas się boje... że to za wcześnie :eek:

własnie zrobiłam ciasteczka owsiane mniam mniam :-)

Doli ja już nie chce myśleć że coś się stanie...tak naprawdę stać się cos może i na koniec ciazy ale ja juz nie chce panikowac i chce się cieszyć. Czuje małego codziennie i to mocno wiec daje znać że jest ok :)
Tez tak myśl !:*

Ja sie tez staram myślec pozytywnie, juz sie cieszę na kwiecien i kolejne lato spędzone w czwórkę, z maluszkiem przy cycku. Troche sie nie moge doczekać karmienia choc w pewnym momencie miałam juz dosyć :-D ale wczoraj w filmie akurat babka karmiła i tak mi sie zatesknilo ;-)

Lei tez mam taki zamiar, będe debiutująca, bo małego karmiłam cycko-butlą bo tak nam było lepiej, teraz chciałabym sprobować sił całkiem cyckowo ale butelkę i tak kupię :tak: planuje już wakacje i pewnie we wrzesniu gdzies pojedziemy :-):tak:

Pat no masz rację.. :-) to ja się jeszcze wstrzymam 1.5 tygodnia na potwierdzenie płci!!!!! :-)

Anulka nie martw sie napewno niedługo da o sobie znać bobas :)
❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊

Mój pierwszy zakup dla dzidzi :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1416136371.612847.jpg

Mam nadzieje ze nie za wcześnie ... Troche obawy mialam ....

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1416136371.612847.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1416136371.612847.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 86
reklama
Karina fajne łóżeczko/kolyska ;) śłiczne sa takie małe . Ja to zastanawiam sie czy łóżeczko bedziemy przywozic , bo starszy wcale nie skorzystal tylko przewijak fajnie na nim lezałł ;) no i fajnie wygladało z baldachimem, ale naczytałąm sie ze tam sie duzo kuzu zbiera i nie zakladałam czesto. Mlody spal ze mna od poczatku, nie dalam rady wstawac w nocy a tak to wyciagnelam cyca i spalm a on sam ssał. M i tak uciekl do drugiego pokoju bo go budzilo mlaskanie ;).
ZAzdroszcze Wam zakupow ja nie bede szalec bo 90 % mam . Aby gondole jakąś lekką i fotelik bo nasz taki stary był.

Karmienie - tez to lubialam , tylko moj nie chcial butli i to byla meczarnia na maxa ;/ do tego barzo dlugo ssał(2,5) , do tej pory pamieta i nieraz przychodzi i mama daj mleczka . Juz boje sie co to bedzie w kwietniu;/ .

A co sadzicie o wakacjach nasze beda miec 3- 4 msc ? Szkoda mi starszego i mysle czy mozna jechac gdzies dalej czy nie ? Z tym nie dało sie jezdzic bo po godzinie byl wrzask niemiłosierny.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry