reklama

Kwietniowki 2015

hej, moja dolegliwośc okazała się zatruciem bo już dużo lepiej mi.. wczorajsza dieta woda i suchary.. a dziś już normalniej..
zaraz jedziemy do teściów na imieniny ( ble) , niestety będzie tam moja szwagierka ( pisałam na :ninja2: o niej kiedyś )..

magdalena oj czuje się podobnie

Myla a ponoć chłopca trudniej "zrobić " :P :P

Kuklaki ja tak samo jak Ty :P

asiatipl przykro mi :( mogę się tylko domyslac o co poszło.. miejmy nadzieje, że będzie ok.. chyba rozmowa byłaby najlepsza..

reklama
hej. A ja znowu szpital odwiedziłam. Znowu jakieś krwawienie... Coś mi chyba lekarz uszkodził podczas cytologii i dlatego takie cuda... Na szczęście z dzieckiem wszystko ok. Kręci się jak szalone. Mam nadzieję, że jakoś teraz się wszystko uspokoi i będę miała więcej czasu.

Tez sobie dzisiaj pospalam..!:o
Asia ja myślę tak samo jak Dygotka...ja z moim M miałam kilka sytuacji ze on mi czegoś nie mówił "żebym się nie denerwowala" i dowiadywalam się od bliskiej osoby. I tez prosiła zebym nic nie mówiła ale w takiej sytuacji trudno przed facetem udawać ze wszystko ok...lepiej delikatnie pogadac...ja mojemu M wytlumaczylam ze jest w związku ze mną i to ja powinnam o niektórych sprawach wiedzieć a nie dowiadywac się od kogoś innego bo dla mnie cos takiego to kłamstwo (bo czasem go pytalam on zaprzeczał) a ja kłamstwa nie znosze...
Wiec trzymam kciuki żeby sprawą się wyjaśniła !;)
Mam do tego podobne podejście. Jednak im więcej o tym myślę to zaczynam dochodzić do wniosku, że w sumie to jego sprawa i gdyby ja załatwił tak jak potrzeba pewno nigdy bym się nie dowiedziała i nie byłoby wogole teoretycznie problemu, a że on jest za przeproszeniem dupą wołowa i przez parę m-cy nie załatwił tego jak trzeba no to wyszło jak wyszło. Zdecydowałam, że poczekam i zobaczę co będzie dalej. Wkoncu jak on nic z tym nie zrobi to i tak będzie musiał mi powiedzieć, a tak naprawdę to że nic z tym Nierobi jest tak samo wkurzające jak sam fakt że ja nic nie wiem o tym od niego. Więc gdyby załatwił to w miarę szybko i tak jak powinno być jestem w stanie to przełknąć, ale jeśli dalej będę widziała że on nic nie robi w tym kierunku by to załatwić będę musiała poważnie zastanowić się co zrobić z tym dalej.

Sataga mój gin mi mówił ze to normalne ze po pobraniu cytologii moze sie krwawienie pojawić i żeby nie panikować. Te " szczoteczki" di cyto uszkadzają tkankę.

Witam z rana, nie umiem spac :-(

Kuklaki tak wczoraj wrocilam do domku.. nareszcie ;-)

Dobrze ze juz w domu:tak: co powiedzieli, lezec i nic nie robic czy mozesz sobie wychodzic normalnie?

Cześć Dziewczyny
Nie było mnie tu prawie 2 tygodnie i wybaczcie ale Was nie zdołam nadrobić:zawstydzona/y:

Olusia leż i wypoczywaj

Wszystkim gratuluje wizyt i poznania/potwierdzenia płci bobasków.
Moje jakieś uparte nie chcą się ujawnić:sorry:
Ale ten czas leci Już jesteśmy w połowie ciąży:eek:

Czesc kajka:happy:

hej, moja dolegliwośc okazała się zatruciem bo już dużo lepiej mi.. wczorajsza dieta woda i suchary.. a dziś już normalniej..
zaraz jedziemy do teściów na imieniny ( ble) , niestety będzie tam moja szwagierka ( pisałam na :ninja2: o niej kiedyś )..

magdalena oj czuje się podobnie

Myla a ponoć chłopca trudniej "zrobić " :P :P

Kuklaki ja tak samo jak Ty :P

asiatipl przykro mi :( mogę się tylko domyslac o co poszło.. miejmy nadzieje, że będzie ok.. chyba rozmowa byłaby najlepsza..

Doli dobrze ze ci przeszlo. Powodzenia na imieninach z towarzystwem szwagierki:sorry:

hej. A ja znowu szpital odwiedziłam. Znowu jakieś krwawienie... Coś mi chyba lekarz uszkodził podczas cytologii i dlatego takie cuda... Na szczęście z dzieckiem wszystko ok. Kręci się jak szalone. Mam nadzieję, że jakoś teraz się wszystko uspokoi i będę miała więcej czasu.

Dobrze ze wszystko ok, uwazaj na siebie

Moje młode dzisiaj jakieś wyjątkowo ruchliwe. Chyba się zdenerwowało, że je wczoraj tak intensywnie podglądali :)
A jeśli chodzi o plamienie bezpośrednio po cytologii to i owszem nie przejmowałam się. Gorzej, że pojawiło się też tydzień później po przytulaniu i wczoraj (nie wiem może przez luteinę). Mam nadzieję, że już się więcej nie pojawi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry