reklama

Kwietniowki 2015

Ja nie czuję nic od wczoraj, złapała mnie w nocy taka biegunka i bóle brzucha, że co 2h mnie goniło do toalety :'(. Zaczął mnie też kluczowe brzuch, zdążyłam nosie i od 5 rano udało mi się trochę pospać...

Mam nadzieję, że dziec się obudzi i zacznie pływać niedługo...stresuje się na maksa :-(

Szaj mam nadzieje ze ci lepiej:tak:

hej
moje male bryka jak szalone
najczęściej na wieczór, w nocy i nad ranem :D w dzień śpi cholera mała hahahaha

sataGA i jak lepiej ?

Kuklaki dzięki..jakos przezyłam :-D

Asiulka gratki!!! :D

babydust ale super, mi sie te wozki podobają mega ale ich cena już nie ;D a używki to najlepiej od kogoś masz rację, bo takie od obcego to nigdy nic nie wiadomo .. dawaj zdjęcia!!

Olusia mam tak samo, wiecznie w domu ( inne powody oczywiscie ) ale najlepie iść, zmacać..wybrać..eh .. może chociaż cześć zamówimy przez neta.. a pomysły na prezenty na święta masz jakieś?

Lei gratki dla małej!! Ty to masz dwa maluchy w sumie ;D ojjj dużo siły ;D

Szaj czyzbys się zaraziła ode mnie? bidulo Ty! pij dużo i jedz probiotyki!

Pat chyba zacznę też kupować ale cały czas się boje... że to za wcześnie :eek:

własnie zrobiłam ciasteczka owsiane mniam mniam :-)

Super ze twoj tygrysek tak bryka. dobrze ze jakos poszlo a imieninach.
Ja to nawet kupowac nie musze ale bym chetnie po sklepach pochodzila i poogladala:tak:

Anulka nie martw sie napewno niedługo da o sobie znać bobas :)
❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊

Mój pierwszy zakup dla dzidzi :)

Zobacz załącznik 653969

Mam nadzieje ze nie za wcześnie ... Troche obawy mialam ....

Super takie slodziutkie to jest.

Ja tez czekalam na potwierdzenie płci :) i teraz jestem mega szczęśliwa

Paka 45 sztuk ubranek dla chłopczyka rozmiar 62 (4780401104) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Te ciuszki wylicytowalismy :) będzie miał mały na start, a były na tyle słodkie że musialam :D

Pat swietne te ciuszki i naprawde tanie:szok:

u mnie na szczęście wszystko się uspokoiło. Mam nadzieję, że już tak do końca zostanie. W każdym razie staram się jeszcze jak najwięcej polegiwać :)

Odpoczywaj kochana jak najwiecej.

Ostatnia edycja:
reklama
Kuklaki, niestety nie :-(. Mąż właśnie w sklepie kupuje mi sucharki i kleik i zaczynam dietę...Mam nadzieję, że do pracy dam radę jakoś chodzić i jakkolwiek funkcjonować...

Mnie wczoraj znowu tasaki bol brzucha złapał ze masakra,tak jak już kiedyś. Nie wiedziałam czy to żołądek czy nerki czy podbrzusze
Wzielam 2,no Spy i nocy jeszcze bralam gorąca kąpiel jakoś zasnelam ale juz chciałam jechać do szpitala...
To chyba jednak od żołądka było bo pomieszalam dużo na kolacje dziś na diecie jestem...

Ja w zasadzie mam te body i becik i zapeczke.wiecej przynajmniej różowych nie kupuje aż do polowkowego bo potem jeszcze będę się pozbywać ;)

ja na razie rogladam sie za rzeczami a jak cos kupie to tylko unisex :)
ale oby za tydzien udalo sie podpatrzyc co ma miedzy nogami to wtedy zaczne juz kupowac na serio :)

a co do wyjazdu z niemowlaczkiem to zwlaszcza tymi cycowymi jest super :)
ja z 2 miesiecznym synem bylam na krotkim urlopie i bylo ok :)
teraz tez juz zarezerwowalam nocleg w gorach na poczatek lipca :) starszakom nie bede odbierac przeciez lata
jak sie okaze ze dzieciatko nie bedzie tolerowac dlugich podrozy to znajde cos blizej domu :)

Ja tez nie moge sie doczekać zakupow!!! Połówkowe za 11 dni takze juz zacieram ręce, musze tetrowe pieluchy kipic bo córci tez sie pospieraly takze dostanie nowe :-D dla chłopców tez takie śliczne sa, mam nadzieje, ze to mały pisiorek tam rośnie...:-D:-D

Pat wow niezły zestawik! :D ja kupuję od rozm 62, syn miał 56 cm i szybko ubranka na 62 zaczęły być dobre i małe

marela ja planuje wypad na Chorwacje albo Czarnogórę, ew bliżej Węgry to juz pewne na 100% oczywiście wszystko wyjdzie w"praniu" bo wiadomo choroby, zdrowie itp. z tym to rożnie

nadzieja wyprzedaże chyba koło stycznia/lutego :-) zwłaszcza w mothercare można coś taniego wyhaczyć bo tak to ceny mają mega ;D

kajka nie wiem, chyba nie brałabym nic poza apapem :/ może wypłukaj dentoseptem, natrzyj amolem czy spitytusem ? ;/

Kuklaki napewno coś wynajdziesz do kupienia ;-)

Szaj, MYla zdrówka

babydust uwielbiam takie kosze, ale kupuje klasyczne łóżeczko niestety bo zaraz z kosza by wyrosło.. :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry