reklama

Kwietniowki 2015

witam mamy kwietniowe !!!
moj termin 6sty w dalszym ciagu jeszcze nie znam plci ale to sie zmieni mam nadzieje w ciagu 2 dni
wszystkiego co najlepsze drogie mamcie niech nasze malenstwa rosna zdrowo :)

reklama
Hejka :) z tym narzucaniem odgórnym imienia - mogłaś gorzej trafić Olga nie brzmi zle. Aczkolwiek znając swój charakter stanęłabym okoniem i za diabla nie dałabym rak dziecku chodzbt nawet mi się podobało. Ale ja baran zodiakalny :)

Mylą wejdź na watek chorobowy. I zapodaj naturalne leczenie. Mi w aptece ostatnio kobitka powiedziała ze na prenslen szkoda pieniędzy - lepiej kupic sobie dloik miodu, wiązkę czosnku i zdobyć sok z malin. Zdecydowanie wyjdzie taniej i skuteczniej. Wizytę u lekarza moxna odbyć - ale zaleci to samo.

Ja czekam do wtorku na wyniki badan. Moze die pogorszyly i włosy mi lecą. Bo. Poprzednie miałam ok. Ale koleżanka fryzjerka mnie pocieszyła ze w 2 ciaxy trz tragiczne miała.

reklama
My wczoraj byliśmy u znajomych. M trochę wypił wiec wesolutki :p ale zimno...jak wracalismy w nocy to -5 i wszystko przymarzniete...dzisiaj rano tez szron wszędzie...zima idzie :( niestety...
I jak pomyśle sobie ze jutro musze wstać rano i jechać tramwajem na pobranie to mi się odechciewa...dupka zmarznie...
Ja na chorobę zrobilam sobie magiczny roztwór z imbiru, miodu i cytryny i do herbatki dawalam.

Chloe witaj :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry