reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Naprawdę pomaga to, że mam blisko siebie moje córeczki. Zawsze mogę je przytulić, ale też... mam przy nich tyle zajęć, że łatwiej nie myśleć o stracie.
Teraz jesteśmy jeszcze na placu zabaw. Zaraz wracamy i póki nie położę dzieci spać, będę zajęta.
Później...im szybciej pójdę spać, tym lepiej.
Rano do przychodni...potem inne sprawy na mieście...
Byle być zajętym...

reklama
dziewczyny, moze zaczniemy pisac oddzielne watki-tematyczne, powitaniowy, stan zdrowia, samopoczucie, bo faktycznie tematow bedzie sie zbieralo, a dziennie 10 stron nie dam rady ogarnac?

Cateline, ja mam corcie z listopada i miałam troche nadzieje na blizniaki ;) gratuluje serdecznie, wspaniała sprawa! Życzę Wam zdrowka z całego serca :D

Mnie troche brzuch pobolewa. Nie wiem jak mam leżeć jak muszę mała kąpać, przebierać, podnosić a do tego zwykle domowe rzeczy.

Jednak jedziemy z samego rana bo nie zdążyliśmy sie spakować i ogarnąć ;)

Amisia, ogarniesz ;-) ja na telefonie z bb już dłuuugo ;-) ale w aplikacji, tak mi wygodniej :tak:

Cateline, o, o Tobie zapomniałam ;-) zazdroszczę Ci bardzo bardzo bliźniaków :-):tak: ale tak pozytywnie, my z mężem bardzo chcieliśmy, chociaż teraz jak jest Basia i jeszcze dwójka maluchów, to by było wesoło ;-)

Z tymi wątkami super sprawa - na czerwcowkach tak mamy. Z tym ze stan zdrowia i samopoczucie to juz moze zbyt szczegolowo? Pogubimy sie po prostu. Moze lepiej cos w stylu kwietniowki u lekarza itp i tam wrzucać sprawy medyczne? Potem i tak zapewne stworzymy watki zakupowe, żywieniowe apteczne itd...

reklama
Witam sie. Odpisze pozniej ;)

Tylko przypominam Kwietnioweczki ktore chca byc na liscie prosze o wpisanie terminu na drugim watku ;)

Do góry