reklama

Kwietniowki 2015

reklama
To i ja się do porannych powitań naszej Pani Matki dołączam :-)

Doli no normalnie kaszka z mózgu - tego słowa mi brakowało :-D Doli jak nie masz co robić to możesz wpaść do mnie i wysprzątać. To jedyne 150 m2. :rofl2:

Natasza Grubcio już tu dzisiaj był :tak:

Lei ja mam tak samo z językiem norweskim. Wszyscy na około mówią po angielsku to mam lenia żeby się przestawić. No ale jak trzeba to trzeba. Z tymi językami to tak chyba jest że z każdym kolejnym to trochę łatwiej. Ja jestem tu od sierpnia 2013 a naukę zaczęłam od września. Jak się ma motywację to wszystko idzie szybciej. Mogłabym trenować w domu bo mam native speakera ale leń okropny w tej ciąży mnie dopadł no a kaszkowaty mózg i problemy z koncentracją też nie pomagają. Nie wiem jak ja ogarnę tłumaczenie przez całe święta :baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
Co do diety cukrzycowej to ja jem 7 posilkow (na poczatku 8 bo jak nie jadlam co 2 godziny to zygalam) troche sie posilkowalam strona slodkiemamy.
Słodkie Mamy: Specjalna dieta dla kobiet w ciąży

co do meza to u nas juz dosyc dluugo jest zle :( tylko ze mamy ciche dni malz sie do mnie nie odzywa spi w drugim pokoju - nie wiem co to z tego bedzie dalej :(

za to spac moge (obym nie zalowala ze to napisalam ;)) bez problemu - w poludnie podsypiam ok godzinke a w nocy min 8 godz tez musze bo inaczej nieprzytomna jestem

Ja Was czytam i widzę jak mnie obgadujecie !:p oj dzisiaj ciężko mi było się zwlec z łóżka to prawda...boczki z sufitu spadły ale z łóżka juz nie chciały...musiała ogarnąć na szybko bo mamuska zaraz przyjeżdża :p

reklama
Pat tylko zjedz dużo! :D

babydust wspołczuje takiej relacji :( :( może coś się da wyjasnić.. ?

MYla ok, ok ;D biore szmaty i lece hahahahahaha :P :P

w ogole to czeka mnie kupowanie prezentow dla wielebnych teściów bleeeeeeeeee ja nie wiem co:baffled::baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry