reklama

Kwietniowki 2015

Ciuszki były na promocji 30% ale to w weekend...teraz maja już świąteczne promocję więc opłacało się kupić trochę jedzenia ;p
No już grubciem będę, ochrzczona przez matkę Myle:D

Ja ostatnio jest ciągle śpiącą i do tego budze się taka głodna ze aż mi niedobrze -_-

reklama
a mnie ciągnie w lewym boku/pachwinie/brzuchu i nie wiem czy to Mały tam ucicka, czy rośnie i sie rozciąga czy coś zlego :baffled:

oo kopie :-Dzaczynam czuć jak siedzę normalnie a nie tylko leżąc :-D

Doli mnie też tak ciągnie ale położna powiedziała że to rosnąca macica więc mam się nie denerwować. Co do problemów z pamięcią to ja czuję się jak jakaś upośledzona umysłowo :baffled: Nie pamiętam najprostszych rzeczy a o zakupach bez listy mogę zapomnieć. Masakra. Dobrze że to przejściowe...
Widzę, że zaczęłaś czuć kopniaki w innej pozycji niż leżącej, mniej więcej w tym samym czasie ciąży co ja. Gratulacje! :-)

Pat no zostaniesz naszym forumowym Grubciem i nic na to nie możesz poradzić :-D

dzień dobry Cory marnotrawne.

Dziecko do szkoły wysłała,wrąbałam bule,wypilam herbatke,teraz kawka i można gnic dalej.
A dziś jest piękny dzien! Moje dziecka od dzisiaj do niedzieli ida do swojego łojca ;) jaaaka laba!!!!!

Karina,Vesunn strasznie ubolewam nad tym faktem ze się pierwsza nie wpisalam na listę ;) przegrać o jedno miejsce...ehhh ;)

Grubcio imię przez matkę nadane jest najpiękniejsze i najświętsze!

Doli mnie tez ostatnio kopie ze czuje jak stoję czy siedze ale lżej. A wczoraj tak mnie kopala mocno ze się martqilam czy z nią wszystko dobrze ze się tak rzuca.
I tak źle i tak nie dobrze. Musze sobie chyba domowe USG zamontować ;)

cześć dziewczyny!
ja dziś od rana na nogach bo na 7.40 miałam wizytę na fundusz-trwała 3 minuty!!:-)

Doli my też mieliśmy taki etap ciężki...ale to dlatego że ja się stresowałam i ciągle miałam nerwa a M zamiast wyluzować i mnie uspokoić to mnie jeszcze podkręcał... teraz ja jestem spokojniejsza więc jest dużo lepiej ale czasem burzliwie:-P

Pat ja też wstaje taka głodna...a często w nocy jak sie obudzę to mnie głód dopadnie i zasnąć nie można..

też zaczynam czuć małego jak siedzę teraz np. kopie;) a wieczorem jest leniwy albo śpiący :-)

Margo super że idziesz na USG będziesz spokojniejsza:-) zakupy za Tobą więc głowa do góry szybko miną święta i zaczniemy nowy rok

gdzie nasza matka dziś się podziewa??:-)

Karina rok i 3mce, niedługo przed porodem sie przeprowadziłam. Szybko łapie ale trzeba sie uczyć a ja tego nie robie z lenistwa. Wole odpocząć czy sprzątnąć/ugotować jak corka spi niż siedzieć ze słówkami ;-) Poza tym jak mnie tu tak angielskim rozpieszczają i większość rzeczy sama załatwiam to noe mam ciśnienia. Ale wiem, ze musze zacząć bo za jakis czas Viki do przedszkola pójdzie no a ja kiedys w koncu do pracy ;-) no i musze miec głos w tych stresowych sytuacjach :-D

Ja nie używam chusteczek, te z lenora mi śmierdziały a jeszcze z DM takie sa mokre i one ładnie pachną ale ja ostatnio ogolnie mniej stosuje płynów zmiękczających itd, im mniej chemii tym lepiej.

Ostatnia edycja:
Margo ja to mówię, że mam kaszke albo bebilon zamiast mozgu :-D:-D:-D:-D to jak macie podobne bóle to jestem spokojna, zwlaszcza, że przechodzą w różnych pozycjach i to satakie kłucia raczej, a takie kopniaczki są mega uspokajające!! niech tylko dzidziol podejdzie wyżej bo tam go nie czułam jeszcze

Witam matko Mylo :-D domowe usg to chyba rozwiązanie problemów każdej cieżarnej :D leżalabym 24/7 ;D

natasza wow jaka wizyta ;D hahah 3 minuty to jak wieczność :P

oo pojawiła się Matka Myla;-)

Doli mnie też tak w lewym boku kuje-boli już od dawna i już kiedyś lekarza pytałam..powiedział że może być nieprzyjemne ale nie jest niepokojące to rozciąganie... do póki nie mam bóli skurczowych to się nie boje..

Grubcio jeszcze śpi?;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry