• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Milia odpoczywaj. Może jakieś słabsze naczynka Ci tam pękło. Będziew wszyko dobrze! Luteina jest bardzo dobra i pomaga praktycznie od razu. Ja ją trzymam w sypialni i w razie w jest pod ręką.

A u mnie i dobra i zła wiadomość.... ta dobra, a wrecz cudowna jest taka, że córcia mojej kuzynki od czwartku wieczorem jest dołączona od respiratora i oddycha samodzielnie :-D silna z niej dziewczyna - wiedziałam, że da sobie radę :-D
no a druga i za razem mega zła jest taka, że wczoraj wieczorem zmarła moja babcia:-( może nie była jakaś cudowna, ale i tak ryczałam jak wół... masakra! Najgorsze jest to, że myślałam o niej ostatnio i miałam jechać ja odwiedzić, ale zawsze coś a ona mieszkała 60km ode mnie. :wściekła/y: zła jestem na siebie... do tego chyba z tych nerwów i płaczu mój Mikołajek kochany słabiej dziś kopie :-(

Myla wcale Ci się nie dziwię. Ja też bym zbzikowala leżąc w łóżku kolejny dzień... a kawusia w dobrym towarzystwie dopiero pysznie smakuje :tak:

dziś moje maleństwo obchodzi imieninki będąc u mamy w brzuszku.:tak: a za rok już będzie podwójnie świętował ten dzień...

Milia a dużo tej krwi mialas ? Mi gin mówił ze jak są takie kropki to przez kruchość pochwy.

Ja jeszcze 2h na uczelni...mały ciągle kopie i wcale nie pomaga wysiedziec...

magdalena wyrazy wspolczucia z powodu babci
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif
Milo slyszec ze z coreczka kuzynki lepiej
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

Pat dasz rade... :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry