reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Milia odpoczywaj. Może jakieś słabsze naczynka Ci tam pękło. Będziew wszyko dobrze! Luteina jest bardzo dobra i pomaga praktycznie od razu. Ja ją trzymam w sypialni i w razie w jest pod ręką.

A u mnie i dobra i zła wiadomość.... ta dobra, a wrecz cudowna jest taka, że córcia mojej kuzynki od czwartku wieczorem jest dołączona od respiratora i oddycha samodzielnie :-D silna z niej dziewczyna - wiedziałam, że da sobie radę :-D
no a druga i za razem mega zła jest taka, że wczoraj wieczorem zmarła moja babcia:-( może nie była jakaś cudowna, ale i tak ryczałam jak wół... masakra! Najgorsze jest to, że myślałam o niej ostatnio i miałam jechać ja odwiedzić, ale zawsze coś a ona mieszkała 60km ode mnie. :wściekła/y: zła jestem na siebie... do tego chyba z tych nerwów i płaczu mój Mikołajek kochany słabiej dziś kopie :-(

Myla wcale Ci się nie dziwię. Ja też bym zbzikowala leżąc w łóżku kolejny dzień... a kawusia w dobrym towarzystwie dopiero pysznie smakuje :tak:

dziś moje maleństwo obchodzi imieninki będąc u mamy w brzuszku.:tak: a za rok już będzie podwójnie świętował ten dzień...

Milia a dużo tej krwi mialas ? Mi gin mówił ze jak są takie kropki to przez kruchość pochwy.

Ja jeszcze 2h na uczelni...mały ciągle kopie i wcale nie pomaga wysiedziec...

magdalena wyrazy wspolczucia z powodu babci
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif
Milo slyszec ze z coreczka kuzynki lepiej
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

Pat dasz rade... :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry