reklama

Kwietniowki 2015

Myla ja nie widziałam nic miedzy nogami i ta moja nawiedzona baba nawet die nie starała, takze nie jest powiedziane, ze bedzie druga córa, zreszta ona mi nie określiła płci tak na dobra sprawę. Powiedziała, ze pindola nie widzi. Potem, ze moze ale chyba nie...Okaże sie we wtorek mam nadzieje.

Margo a co to za kuleczki po prawej?

Ostatnia edycja:
reklama
Margo ale cie wzięło. A ja dziś zjdlam parę piernikow roboty mojego synusi w szkole. Były pycha.

Lei nie drazni mnie :( mój tez choć pierwszy raz mqil ze widzi dokladnie te rejony to nie powiedział ze dziewczynka bo ma bułkę tylko ze na chłopaka mu nie wygląda a za drugim razem to było tylkoem obrócone i spojrzal tylko od domu i stwirdzi ze chłopaka by nie obstwial ale nie powiedzial ze dziewczynka czyli dobrze sie mrtwie ze jej cos wyrośnie? :/ svhiza znowu....w poniedziałek genetyczne mam...

Ja nie będę z nią dyskutowac potraktuje ja czekolada i woda z cytryna i miodem. Żeby czasem się dupk nie obrocila i nie strzelila Focha z serii mam ws gdzieś i się nie odwoce!

Dobry :)
Lei no to sie zapytaj bo przed to nie wiem :p

Dla was dzieciaki :p

ImageUploadedByForum BabyBoom1417857306.493090.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1417857306.493090.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1417857306.493090.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Hej dziewczyny! Mam nadzieje ze maly Mikołajek zostawil Wam prezent w kapciuszku :-)

Ja wczoraj mialam kiepski dzień. Byłam u dentystki znowu i teraz wszystkie gorne zeby po prawej mi poszły. Zaczynając od 4 konczac na 8. Musialam zaplacic 800 zl. Poryczalam sie jak wyszlam :-( wieczorem pojechalismy z M po prezrnt dla mnie - jakieś spodnie ciążowe. W h&m byly tylko 2 modele w rozmiarze 38. Wzielam je przymierzyc i okazało sie, ze nie moge sie w nie wcisnąć. Zalamka. Moj M mowi ze jak patrzyl na reklamy tych spodni w sklepie to juz mu sie to nie podobalo bo te modelki mialy tak chude nogi i pupy jak dziewczynki 12letnie. Tam byly prawie same modele skinny. No ale fakt pozostaje faktem, ze sie w nie nie zmiescilam. Dzis musi byc lepszy dzień :-) mij M ma imieniny :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry