reklama

Kwietniowki 2015

Doli, Natasza ja tez ma te bóle, nie przejmuje sie w ogole! Teraz to juz wszystko nas bedzie bolało coraz bardziej :-D

Margo super, ze usg masz i mężu sie postarał z pakiecikiem. Moj tez mnie namawia u nas do spa ale za drogo mi :-D zreszta musze fotelik kupić małej, jedyne 430€ :szok:

Doli widzę podobna fazę mamy! Ja tez perfekcyjna pani domu haha na dupie nie usiedzę!! Napaslam moja ekipę i dopiero skończyłam zmywać! Viki dzis pierwszy raz jadła czekoladę, takiego mini bałwanka ale miała radochę!! Slinila sie jak mału buldog :-D Boszzz jak ja ja kocham! :tak::tak: W sumie moge miec druga corcie!

Umowilam sie do nowego lekarza, tzn byłam u niego kilka razy po ciazy, jest ok, nie wiem dlaczego do niego nie chodze :confused: a mam go 1min autem od domu miedzy drogeria a polskim sklepem. 3 razy mówiłam babkom zeby na styczeń mnie zapisały i co...mam wizytę na piątek haha. A to szczegółowe 9.12 jeszcze w starej klinice, tylko u innego lekarza takze tamtej pipy juz nie bede musiała oglądać! :-D

Karina tylko mi chodziło przed porodem. Bo tez przeciez przychodzą tylko nie wiem od kiedy. W pon zadzwonię.

Viki dopiero zasnęła bo dostała turbomocy po tej czekoladce haha!

Mmm Myla mi tesciowa ma zrobic szare kluchy z kapustka kiszona, juz sie zapowiedziała. Ta kobieta jest niesamowita, poleciałam do gina a ona z V do sklepu, wracam patrzę i stoi z dwiema paczkami pampkow newborn!! Pytam czy oszalała ale tak sie cieszyła, ze jej juz nic nie mówiłam haha, ona to sie nie moze doczekać tego bejbika!!! I troche liczy na pisiulke kolejna. Zobaczymy...

Margo to mnie rozumiesz. Mi sie wydaje, ze czasu nie mam na naukę jak ja nie mam czadu/siły paznokci zrobic..a wysilać mózg to w ogole ciezko, ja średnio po 5 razy wracam do domu jak wychodzę bo zapominam to czapki, to rękawiczek, to smoczka, to telefonu, w tym 2 razy z samochodu (2 piętra) a jak z dzieckiem jestem to kurwica mnie łapie bo V 11kg wazy...!!

Ostatnia edycja:
reklama
Kurde wstalam o 13.30 a od 20 ledwo sie trzymam i glowa mnie tak boli ze masakra wzielam tabletke ale nie pomoglo.Moze uda sie isc wczesnij spac, nie ide jeszcze bo sie boje ze sie obudze w nocy a pozatym czekam az moj przyjdzie z pracy, jeszcze pol godz.

Lei to dziecko mialo radoche.To i tak ci sie udalo dlugo utrzymac bez jedzenia czekolady:tak:

Kuklaki widze ze masz ten sam problem co ja ze spaniem...jakas masakra !

Karina ciesze sie ze Emily nie plakala :tak:

p.s ale mam lenia.... do kwadratu he he.... brakuje mi troche mojej pracy i kolezanek z pracy... :happy2:

Ja dziś w sumie cały dzień leże. Nie licząc wyjsci po dzieci i do sklepu. Potem oni pojechali do taty a ja leże...była u mnie przyjaciółka i lezalam... Nawet obiadu nie zrobiam,dzieci nie ma,Arek miał kumpla który dopiero poszedł a ja cly czas leże u dzieci w pokoju :D

Kuklaki masz rację jestem spokojniejsza i już się doczekać nie mogę tej kolejnej wizyty. Tym bardziej że z usg.

Lei też tak mam że kilka razy wracam zanim się gdzieś wybiorę. Jak jakaś nienormalna :baffled:

Myla dobrze Ci tam. Leż i wypoczywaj póki możesz. Bo wszystko co dobre szybko się kończy.

Dziewczyny a ja dzisiaj jakiś motorek w tyłku miałam. Sprzątać mi się nie chciało ale zajęłam się czymś innym :-)
O to moje dzieła:
Zobacz załącznik 657254

Normalnie jak mam dobry humor to i od razu jakaś efektywniejsza jestem :-)

dzisiaj dzień odpoczynku i lenistwa..ale nie dla wszystkich:-):-P
mały dziś był mało aktywny i juz miałam stresa ale teraz troszkę kopie... nie jestem wymagajaca ale chociaż trochę niech daje znać o sobie...Boże jak ja bym chciała go już przytulać, przewijac karmić...oby ten kwiecień był jak najszybciej!!
dziś kupiłam Adasiowi smoczki i butelkę i szczotkę do wlosów:-D
obejrzałam nagranie z wczorajszego USG i utwierdziłam się w tym że to na 100% Syn nawet fotkę lepszą ze "sprzętem" znalazłam może jutro wrzucę

Margo, wow, chyba częściej będziesz dostawała takie prezenty od ukochanego :-)

Myla i dobrze, masz leżeć i się kurować, inaczej połozna się z Tobą rozprawi ;-)

Kuklaki "już o 23"?? ja na początku ciąży ledwo do 21 wytrzymywałam :-D Mam nadzieję, ze ból głowy przejdzie i że dziś będziesz dobrze spała!

Ostatnia edycja:
reklama
Margo wow ale narobilas, mmmmmmmm:szok:

A ja dzisiaj oprucz tago farbowania sasiadce wlosow tez nic nie zrobilam, len totalny, moze jutro bedzie lepiej.
Myla i dobrze robisz bo ja to se moge lezec kiedy chce a jak sie ma dwujke dzieci to ciezko znalezc czas na leniuchowanie wiec korzystaj ile mozesz:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry