Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a ta położna to zarabista :-)

a Ty faktycznie może byłas zasuszona przed? 

Hah Myla ostro... ja weszlam na chwile zaraz was doczytam bedzie Synale jestem wsciekla bo niestety znowu mam krwiaka i mam lezec dobrze ze ta nowa lekarka jest ok dzis na badaniach starsza babka kazala mi usiasc oczywiscie ze skorzystalam. W kolejkach mnie przepuszczaja a w kasie pierszenstwa sami kasjerzy wolaja do przodu i nikt sie nie odezwie bo wiedza gdzie stoja wiec mam w nosie
a teraz leżeć i oszczędzać sie :-)KOGO NIE MA NA LIŚCIE???????PROSZE O INFO HOPHOPNie ogarniam wszystkich, mam ograniczoną powierzchnie mózgu

gratuluje jajeczekdziewczyny dzięki za kciuki:-)
lekarz jak tylko włączył monitor powiedział że CHŁOPAK!!!! Jupiiiii jestem przeszczęśliwa:-) myślałam ze głowa mu sufit przebije jak mi powiedziałzrobil zdjęcie i mówi:niech pani patrzy tu sterczy siusiak
mam też zdjęcie buziaka ślicznego;-) cała reszta w normie potwierdziło się z wczorajszego Usg. Boże jaka jestem szczęśliwa.... cały dzień prosiłam Adasia aby był grzeczny na usg i pokazał kim jest![]()

Moja dzidzia dzisiaj bardzo ruchliwa i to caly dzien bo przewaznie wieczorem zaczyna. Puka mi ale nisko nad wzgorkiem, albo puka albo naciska na pechez.
Czesto chyba mi sie dupcia do gory odwraca i prawa strone brzucha mam taka wybrzuszona i twarda, wczoraj jak tak bylo to glaskalam i schowala
Wy to wyzej te kopniaki czujecie o ile pamietam, pod pepkiem?
bardzo nisko , na dodatek najczęściej jest dupcią w dół ( ostatnie dwa usg tak był ułożony ) więc mocn w pęcherz kopie
jest znacznie ruchliwy niż starszy brat :-) my z Ł rozwiązaliśmy ten problem , ja kupuje swoim rodzicą a on swoimw ogole to czeka mnie kupowanie prezentow dla wielebnych teściów bleeeeeeeeee ja nie wiem co![]()