Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dziewczyny dzięki za kciuki:-)
lekarz jak tylko włączył monitor powiedział że CHŁOPAK!!!! Jupiiiii jestem przeszczęśliwa:-) myślałam ze głowa mu sufit przebije jak mi powiedział zrobil zdjęcie i mówi:niech pani patrzy tu sterczy siusiak
mam też zdjęcie buziaka ślicznego;-) cała reszta w normie potwierdziło się z wczorajszego Usg. Boże jaka jestem szczęśliwa.... cały dzień prosiłam Adasia aby był grzeczny na usg i pokazał kim jest
Karina ciesze się że Twój patent poskutkował oby tak dalej.
Myla Ty jesteś niesamowita.. potrafisz rozbawić na maxa:-)
Lei chodze prywatnie do mediconceptu a dziś byłam na ul.jedności
Az szkoda pisać. 3 razy prosiłam o otworzenie drugiej kasy, wszyscy słyszeli a jak przyszła babka to sir zaczęły wyścigi a ja z racji ze to ja wolałam o ta druga kase plus cisza, chciałam byc pierwsza bo przede mną juz sie rozłożyli na taśmie a ja jeszcze sie łapałam na nowa kase. I sie z baba zderzyłem a ta sie wepchnęła przede mnie. To w nią wjechalam tym wózkiem jak sie skasowalysmy (u nas sie pakuje do toreb za kasami) i rzuciłam jej prosto w oczy, ze jest stara świnia
Ja tam sie nie pierdziele jak ktos mi krzywdę robi czy obraza czy wykorzystuje bo potem zawsze w środku miałam w***** na siebie, ze mogłam powiedzieć to i tamto czy zrobic. A tak to żyje w zgodzie z sama soba