reklama

Kwietniowki 2015

reklama
ja w pierwszej ciazy to tez cykalam sie wykorzyystywac swoje prawa w kolejkach
w drugiej juz bylo mi latwiej bo najczesciej z 1,5 roczniakiem przy nodze bylam choc raz zdazyla mi sie sytuacja ze babka (to zawsze sa baby niestety) z na oko 7 letnia corka nawymyslala mi ze przed swietami mialam czelnosc z brzuchem do sklepu isc a nie siedziec w domu :cool2: no wysmialam babsko na maksa ale moja mama (byla ze mna) za to sie zjerzyla i wyszla niezla pyskowka :cool:
teraz chyba z racji wieku i dosiwadczenia hehe w koncu 3 obywatel prawda Myla HIHI mam w nosie i nawet sie nie pytam tylko wchodze i juz
w 11 tc juz bez kolejki do pobrania krwii poszlam :D

Doli ja bym tym mocherom sie nie dala - w koncu kolejka z pierwszenstwem jest dla kobiet w ciazy oraz INDWALIDOW a nie starych nawet jesli schorowanych (jesli nie maja grupy inwalidzkiej a o taka teraz niestety trudno) ludzi niech sobie ochrone wezwa jak sie nie zgadzaja :-D:-D

Oj Myla widać, że słabo czytasz :P Albo to ja mam sklerozę i zapomniałam napisać po sobocie :D Mniejsza z tym. Na 90% panienka i mam nadzieję, że nic jej już nie wyrośnie :D

Dobry :)

Doli - Jakub bedzie alias Kubuś
Z brzuchem dobrze, dzidzia sie rusza :)

Margo rodzinne święta sa super :) :tak:

Vesunna no narazie ok jest, największe było zdenerwowanie z tej sytulacji :(

Kifsi gratuluje klejnotów :)

Nie znoszę Rumunów :( cholerstwo leniwe :(

Natasza patent poskutkował :) yeaaaahhh :p
Mała miala wspaniały dzien, zero płaczu tylko dobry humor :) :dumna: :happy:

Pat mam nadzieje ze to ostatnia infekcja ✊✊✊✊✊ przekichana sprawa :(

Asiulka gratuluje synusia :)
Same klejnoty na święta wychodzą :p
Mam nadzieje ze reszta z krwiakiem sie ułoży ...✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️

Myla dajesz czadu dzis , zupa sie zaksztusilam podczas czytania lol :p:p:p

Anemone no mnie bolą plecy :(
Ale ja to na wagę zrzucam lol, ale przed ciaza nie bolały, dobrze jest pod dupę poduchę podłożyć, wtedy lepiej jest :tak:

Natasza trzymam kciuki ✊✊✊✊✊❤️❤️❤️❤️❤️

Bateria pada :( oby wysłało to lol

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry