reklama

Kwietniowki 2015

wpadlam w wir sprzatania, serio uzalezniłam się!!!

milia wyniki ok!!! :D

kifsi dam facetowi decydowac to nas czerwiec zastanie hahahahahahahaha :D on sam nie wie niestety bo oni to mają już wszystko, serio pewnie skończy się na pierdołach jakichś.. ja mam zamiar teraz tak chodzić, chodze prywatnie do luxmedu i dodatkowo do prywatnego-za kaskę no i cóż.. mojej babce obecnej chyba nic nie wspomnę, natomiast tamtemu jak zapyta to też, ew. kwestia badań bo w luxmedzie mam za darmo krew, mocz itp. to tam będe robić, natomiast kurcze czeka mnie pewnie podwójne wypicie glukozy hahahahaha a może nie.. ?

Pat Twoja mama to chyba ma cos ze wzrokiem z całym szacunkiem, kobieto masz BMI na granicy normy a Ty się martwisz, jesteś na połmetku ciaży i nic nie przytyłaś... :-) serio, wyluzuj kochana :D

reklama
Witam popoludniowo

Cześć Dziewczyny,

Ja nie mam problemu ze spaniem. Mogę zasnąć wszędzie i o każdej porze... ale to chyba wina mojej tarczycy. Mam teraz zwiększoną dawkę więc powinnam wkrótce poczuć trochę więcej energii. My kupiliśmy parę tygodni temu nowe duże łóżko no i teraz jak śpimy to czasami znaleźć się w nim nie możemy hehe

Wczoraj skończyłam zakupy świąteczne dla mojej rodzinki. Mam już prezenty i cieszę się bardzo. Nienawidzę tych tłumów przed świętami więc cieszę się że już jestem po. Jeszcze tylko rodzice M ale to razem coś wymyślimy i M sam się tym zajmie. :happy:

Dziewczyny M zapisał mnie na wizytę z usg. Więc nie muszę czekać do połowy stycznia. Zobaczę mojej bobo za 12 dni yuhu :rofl2: (to będzie 7 tyg od ostatniej wizyty)
Od razu mi się humor poprawił i nawet święta przedstawiają się w trochę jaśniejszych barwach :-)

Miłego dnia dla wszystkich i kciuki jeśli któraś wizytuje dzisiaj. Idę zjeść śniadanko bo dzieć mi daje znać że brzuch pusty :baffled:

Margo dobrze ze cie zapisal bedziesz spokojniejsza, i podpatrzysz sobie dzidzie taki prezent na swieta:tak:
Zazdroszcze snu tez bym tak chciala.

Doli wspolczuje takiej atmosfery z mezem to przygnebiajace.
No to mialas latania z tymi zakupami:szok:
Dobrze ze wyniki ok:tak:

A zjem :D
Ja też nigdy nie wiem co tesciom kupić -_- chyba tylko rózgi...

Ja ostatnio z moim miałam 2 dni ciche ale juz nie wytrzymywałam :D ja to tak nie mogę...w końcu na szczęście przeprosił :D

Pat ja to tez nie moge, jak sie poklucimy to ja zawsze musze nas godzic bo moj fochy jak baba nie odzywa sie i koniec a mnie az nosi z nerwow. Teraz nie mamy kiedy sie klucic bo moj wychodzi rano i wraca o 23 wykapie sie zje posiedzi chwile i idzie spac, i juz tak od soboty a wolne ostatnio chyba 2 tyg temu mial. Jest ale jakby go nie bylo.
A biodra jak Shakira to komplement wiec nie marudz, zatancz mamie 'hips don't lie':-)

Jestem w szoku. Dostalam smsa przed chwila z prywatnej komórki położnej od NS z przychodni żebym dala znać czy z maluszkem wszystko dobrze i czy byłam w szpitalu. Szok! Oddzwonilam opierdzielila mnie ze stracha narobilam i się nie odzywam i powiedziała ze w środę na wizyte mam przyjść wykurowana bo mnie nie przyjmie bo łaże po dworzu zamiast leżeć i mam motywacje aby się wylezec ;)

Widzisz jak sie polozna troszczy :szok: Teraz sie kuruj.

Ja wstalam o 13.30 :zawstydzona/y: co dzien to lepiej, a spac poszlam po 4.
Zjadlam sniadanie i bylam sasiadce wlosy pofarbowac i juz pol dnia zlecialo.

reklama
Karina od którego tyg kasa pokrywa polozna? Bo chce dać mojej zarobić i nie wiem kiedy do niej zadzwonić. Wiesz moze? :confused:

Najlepiej zadzwoń do niej ona bedzie napewno wiedziała , z tego co wyczytałam to :
Pierwsze 10 dni po 1 raz , w ciężkich przypadkach dwa razy dziennie.
W pierwszych 8 tygodniach do 16 razy.
I cztery razy jak bedziesz schodzić z karmienia piersią.

Tyle wyczytałam ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry