reklama

Kwietniowki 2015

Lei ale Ty masz dobrze ze swoim mężulkiem :tak:aż zazdroszczę. Mój czasami mi poodkurza, ale to rzadko. Jedynym jego zajęciem jest umycie okna na klatce schodowej w domu, bo ja tam ni choinki nie sięgnę, a on z poręczy schodowej sięga (ma 189 cm wzrostu, a ja 166cm). Od zewnątrz myję sama, bo wychodzę na taras i nie ma problemu.

A dziś znów będę bez dostępu do internetu, bo cały dzień u rodziców... Mały wyciągnął mnie z łóżka o 6.20 bo chciał kakao i trzeba od razu iść na dół i zrobić:-D przy okazji i ja się załapałam ;-);-)

życzę Wam udanej niedzieli. Wypoczywajcie ile tylko się da :tak:

reklama
Widze ze co raz wiecej dziewczyn ma problem ze spaniem... :-(

Karina niezle o 22 mylas okna.. ja ich nawet nie ruszylam. Boje sie nie tyle co mycia bo dalabym rade bez wchodzenia na taboret ale ze sie przeziebie. Jakos w tym tyg sprobuje umyc, najwyzej na dwor wysle mojego niech myje a ja umyje w srodku ;-)

Magdalena to tez Ci sie taki Guliwer trafił, moj ma 194 a ja 164 :-D Moj ze sprzątaniem to nie ma jakos problemu, wszystko mu swietnie idzie tylko czasu i sił brak czesto. Poza tym jest z tych co wola zapłacić np w galerii za umycie auta jak idziemy na zakupy niż poświęcać pol soboty na szorowanie bo szkoda mu wlasnie tego czasu ktory woli z nami spędzić. Lubie to jego podejście bo zawsze słyszę "pewnie, zrób tak zeby było Ci wygodnie i łatwo" a nie "co ty wymyślasz leniwa babo" :-D

Probuje uśpić mała ale fika juz 10 min w łóżeczku. A drugie mnie skopało bo czekoladkę zjadlam no dobra i kawę z pączkiem bo tesciowa przyniosła :-D:-D jeszcze takie mikro bodziaki kupiła bo nie mogła sie powstrzymać :tak::tak:

Dzień dobry. Ja dopiero wstalam.
Wczoraj cały dzień poza domem spedzilam.
Jaki miałam sen zryty!!
Śniło mi się ze urodziłam,mała miała 2800 i 51 cm .przyjechalismy do domu i nie mielisny nawet pieluch. Potem pojechalam do kolezanki nagle przyjechał A a mala zostawił sama w Domu!!!!
Potem i się śniło ze bylam w anglii i Cyprianem i jechalismy tramwajem.robilam kapustę zasmazana i nie zdążyła wysiąść tam gdzie miałam i sie zgubilam... Lazilam i ryczalam...

W ogóle zawsze śnił mi się chłopiec a na USG była dziewucha a jeśli go sen proroczy i pierwszy raz snila mi się dzieczynka żeby jutro na USG się okazało ze to jednak chłopiec? :eek:

Magdaanna przykro mi bardzo :(

Mnie od dwuch dni kluje jakby w podbrzuszu,tak w sumę w środku w dziurce ;) jakby szpilki ki ktoś wbijal, zastanawiam się czy to może być oznka ze szyjka niedomaga

Myla Ty i Twoje sny...wykoncza i Ciebie o nas :p
Mnie tez czasem kluje ale nic mi się z szyjka nie dzieje, gin mówił ze to normalne, tym bardziej że teraz nie dość ze maluch znacznie rośnie to do tego się rusza i rozpycha ;)

Kuźwa od 3 dni mi wywala cukier na czczo 110 po śniadaniu 167 a po obiedzie i kolacji 97 i 117. Help. Co moze być nie tak?????

Poza tym upchnąć musiała m prawie pól świni w zamrażalniku - aby nie bylo - dalej mam lekki miesiwstret

Aylin nie pomge raczej z tym cukrem. U mnie t by oznaczało ze znowu potajemnie w samotności wtrynilam cos słodkiego (jak teraz ;))

Mi juz przeszedł miesowstret od jakiś 2 tyg ale moglabym się tez bez tego obyc

Dobry :)
Wlasnie wstałam lol

Magdalena, no za bardzo mi sie nie chciało, ale co trzeba to trzeba , a ja tak to prawie czasu na to nie mam.

Lei mam dobry patent na mycie okien ze nawet jak w nocy umyje to wiem ze bedzie dobrze :)

Olusia ja zahartowana jestem , często bez kurtki biegam na szybkie zakupy itd. Pozatym u nas jeszcze nie tak zimno jak w Polsce :p

Aylin no ja tez sie z cukrem nie znam ... Sorki

Miłej niedzieli :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry