reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Hej, u mnie już lepiej, wczoraj wieczorem zanikające plamienie miałam, a dziś już nic, ale jeszcze odpoczywam. Dzwoniłam w sobotę do mojej ginki, wypytała mnie, jak to wygląda, kazała się nie przemęczać i przyjechać do niej w poniedziałek zamiast 15.12, a gdyby się nasiliło krwawienie, to do szpitala. Może faktycznie coś mi tam pękło, chociaż myślałam, że to możliwe tylko po wysiłku albo po przytulanku, a ja byłam siusiu rano i nic, a potem chyba 15 minut później drugi raz i szok...
Pat, to był i śluz podbarwiony krwią i właśnie takie kropeczki.

Magda, bardzo mi przykro z powodu Twojej babci :( Ale cieszę się, że córeczka kuzynki już lepiej się czuje, na pewno wyzdrowieje, silna mała :-)

Myla, kciuki za jutro, mam nadzieję, ze w końcu sie upsokoisz, a może właśnie dopiero zaczniesz szaleć z radości, jak będziesz miała 100% pewności, że to Marcelinka :-D

Miłego wieczoru wszystkim :-)

No myślę ze juz jutro będę miała 100% ze Marcycha albo 100% ze trzeba zmienić imie na meskie ;)

Milia To jutra na która masz wizytę? Ktoś jeszcze jutro wizytuje? A ja chyba zaraz szykuje dzieci i IDE się polozyc spać...pewnie będzie mi ciężko z tych nerwow zasnąć dziś. Tubtez cisza,zanudzilam się dziś strasznie...

Myla, ja popołudniu/wieczorem, moja przyjmuje od 15:30, ale muszę zaczekać, aż maż wróci z pracy i odbierze moje wyniki, poza tym muszę sie wcisnąć na jakąs godzinę - dopiero rano będę dzwoniła do rejestracji, ale już jestem spokojniejsza, choć te mnie coś czaem zakłuje jak siedz, z tym, że to może 2-3x na dzień, nie węcej.
Odpocznij sobie :)

Babydust dzięki. Ja z tych co nabialu rano nie mogą
pamiętam z pierwszej ciąży. Kupiłam chleb dla diabetyków ale chyba mi nie sluzy.
Ostatni posiłek na silę jem o 22. Bo normalnie kolo 20-21 jadlam.

Olusia - tylko dietę mam.

Diabetolog kazala mi jeść o 22. A dokladnie to zaraz przed spaniem. Ja przeważnie kolo polnocy chodzę spać ale jeść o 24 to nie dla mnie. Sprobuje wczesniej kolacje jeść. Moze pomoze.

Myla bede trzymac kciukasy za jutro :) ✊❤️✊❤️✊❤️

Olusia dla Ciebie wszystko słonko Ty moje :) :p

Lei juz pisałam ...
Ciepła woda z nabłyszczającym płynem do zmywarki
Specjalna ścierka skórzana do okien
I mikrofasa do polerowania

I żadnych smug nie ma :) przynajmniej ja nic nie widze co by mi przeszkadzało :p

Milia super ze u Ciebie juz lepiej ... :tak:

Karina wiedzialam ze na Ciebie moge liczyc... :tak: musimy sie umowic na pogaduszki :tak:

Myla kciuki za jutro !!;-)

Milia super ze u Ciebie juz lepiej ...
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry