reklama

Kwietniowki 2015

reklama
mila ja ostatnie krwawienie miałam po zaaplikowaniu sobie luteiny... musiałam sobie gdzieś podrażnić. Oczywiście spanikowałam i byłam w szpitalu ale na szczęście wszystko było ok. Więcej się nie powtórzyło. Dziewczyny macie jakiś sposób na kaszel? Męczy mnie strasznie od 2 dni. Poza tym nic mi nie dolega ani gorączka, ani ból gardła (trochę łaskotania w gardle które potęguje kaszel). We wtorek idę do lekarza (chyba, że mi przejdzie) bo i tak będę w przychodni 2 godziny bo muszę się na tą nieszczęsną glukozę wybrać bo jakoś nie doszłam w piątek...

Dzień dobry!!!! Puk puk...jest tu ktoś???

Ja zasnelam wczoraj o 2 jakoś dopiero a od 7 juz dziś nie spie...
Mam zawał...
Co wczoraj juz przysypialam to najpierw zaczęło mi burec w brzuchu z głodu. A potem to stworzenie w brzuchu się rozwiercipiecilo ze szok....

Dobry :)
Ja ide spac ...
Wpadłam życzyć udanych wizyt ✊✊✊✊✊✊

Miłego dnia :)

Na kaszel cebula pokrojona i zasypana cukrem , potem odstawiona w ciepłe miejsce zeby puściła sok ..., taki domowy syropek :p

hej
pospalam dziś do 8 chyba ostatni raz tak z pół roku temu spałam :-D do tego przyjemnie zaczęty poranek ( jeśli wiecie co mam na myśli :-D:zawstydzona/y:) i chłopaki już wyprawione do p-kola, pracy, zostalam sama :-D porządki świąteczne zrobiłam wczoraj do końca - czyt. prasowanie zasłon itp. :D

wczoraj oglądnęłam nowy sezon nad rozlewiskiem i jestem zawiedziona, 1 odcinek mnie rozczarował oby kolejne były lepsze :P

no i mąż nie ma ani grama wolnego na swięta bo koleżanka z pracy wzięła sobie te 2 tyg wolne i poleciała do domu, to nic, że nie ta kultura, nie to wyznanie , nie obchodza itp. ale se wzieła kuźwa no... :angry: ani nigdzide wyjechać ani nic , w domu sama z synem będe..:angry:

Myla bez nerwów dzis proszę, bułeczke przez 30 min będzie oglądała :P to można tą szyjke mierzyć czy nie? :confused:ja ide w piątek to zapytam bo mi nigdy nikt nie mierzył :baffled:

Karina a duże masz mieszkanie/dom ?? :D moja kuchnia mikro wiec szybko poszło, ale tam to trzeba wiecznie sprzatać , co dos yropu z cebuli zrobiłąm 4 dni temu na 2 dzień był ok a na kolejny sie zepsuło, ja nie wiem co to, ale normalnie syropu nie było tylko cebula napęczniała i galareta sie zrobiła :confused::confused::confused::confused::confused: nie wiesz??

Milia uwielbiam takie prezenty od dzieci :-D

Olusia ani mi się waz okna myć!! ja przetarłam od srodka i jest loooz :-D

milia odpoczywaj kochana :tak: będzie dobrze na pewno :-)

Aylin a może upicz sobie jakiś chleb specjalny????

Lei do okien polecam wodę z octem , wszystko lśni cudownie :-) tylko najpierw trzeba przetrzeć na mokro, żeby kurz zebrac a potem jechać octową szmatą :-D

sataga syrop z cebuli działa super, do tego stodal możesz bać i chyba prawoslazowy

Doli ty swintuchu ;)
Szyjkę można mierzyć ale zawsze mi robił USG przez brzuch a do szyjki musialam wyskoczyc z gatkow ;) a ty na genetycznym tylko jada brzuchem,nie chcą wsadzac :(

Ja po kapieli ,wypachniona dla pana dr a kluje mnie to cały czas to niepokojące...

A u nas pada deszcz!!!!!ale zima..
Ho ho ho...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry