reklama

Kwietniowki 2015

witam się i ja w tak brzydką i pochmurną pogodę... brrr, aż się na dwór wyjść nie chce :wściekła/y: a ja dalej walczę z oknami (mamy rolety zewnętrzne) więc mycie okien to czysta przyjemność :tak:a muszę się czymś zająć, żeby za dużo nie myśleć. Jutro mamy pogrzeb babci o 10.45, ale ja idę tylko na cmentarz, bo dla mnie to zbyt duże przeżycie... do tego chyba z tych nerwów mój maluszek słabo się kręci. Nie czuję żadnych mocniejszych kopniaków od wczoraj rana :-( martwię się, ale moja gin jest na urlopie i wraca 18.12 wtedy, kiedy mam umówioną u niej wizytę.

Myla ja bym chyba udusiła tych lekarzy, bo człowiek się nastawia na wizytę, cieszy się, a tu takie coś. mi poprzednia lekarka dwa razy przekładała wizytę o kilka dni, gdzie dla ciężarnej każda godzina przed usg płynie tak wolno, że masakra i doczekać się nie można....

u nas za oknem szaro-buro. Brzydko i niefajnie. A my z małym już o sankach myślimy :tak: mamy na wiosce takie miejsce, gdzie dzieciaki co zimę się bawią. Mega górki do zjeżdżania, a co najważniejsze są bezpieczne bo ogrodzone i beż żadnych dziur czy kamieni :-D frajda nieziemska zwłaszcza zjeżdżać z takiej górki na worku wypchanym słomą :-) w tytm roku tylko mój M i synuś poszaleją, a ja popatrzę ;-)

Myla czy ja mam jeszcze coś do dopisania na listę? dodam tylko, że jestem z wielkopolski ( z takiej wiochy gdzie nie ma sklepu ani PKS nie jeździ :szok::-D )

reklama
Cześć dziewczyny:-)
Nadrobić Was po dwóch dniach to nie takie proste bo sklerona i nie pamiętam co komu odpisać :-)

Milia trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę!!&& oby wszystko bylo już dobrze.

Myla ale peh:-/ wkurzyla bym się na maxa..nie wiedzą że ciezarna na USG czeka jak na zbawienie...spokojnie bedzie dziewczynka:-)

Magda przykro mi z powodu babcia..i bardzo się ciesze ze z malutką jest już dobrze, silna dziewczynka oby tak dalej

Doli tak zaczać tydzień :-) musi być udany:-)
Ale kojowo z tą babka z pracy:-/ ehh...ludzie niestety tacy są ale musicie zrobić jej na złość :-P

Aylin na czczo trochę za duzy cukier, ale ja przy insulinie mam czasem w granicy 100 jak późno wstaje i jestem głodna..
O 22 to nie za późno na kolacje jeśli nie idziesz jeszcze spać..a o której jesz sniadanie? Bo moze mimo ze kolacja późno to dużo godzin do śniadania..
A jesli chodzi o śniadanie to lekarka mi tłumaczyla że organizm nie rozkrecony po nocy i trzeba uważać co się je i tak w moim przypadku do śniadania potrzebuje najwięcej insuliny im późniejszy posiłek tym dawki mniejsze a co za tym idzie organizm sam więcej insuliny wytwarza.
Mi tez nie służył ten chleb dla diabetyków!

My bylismy wczoraj z M na spacerze i na zakupach...i poszalelismy w Smyku...wrzuce fotki na odpowiedni watek:-)

Mój mały jest dosc leniwy..mało kopie..czasem pół dnia cisza i później np 3 minuty mega kopania i spokoj.. może taki mały leniuszek mi sie trafił..

Dziś mnie dopadło jakieś przeziębienie..:-( gardło drapie, katar trochę..wypiłam właśnie mleko z miodem i masłem...
Niestety syropu z cebuli nie wypiję...od dziecka mam uraz do teo syropu, ogólnie nie lubię cebuli..

Asia mój M tez ostatnio cos mówił że ma jeszcze te pegazusy i ze gry chce dokupić :D
U nas nie pada ale podgoda taka z pupy.
Wspolczuje Wam że spać nie możecie...ja z zaśnięciem problemów nie mam ale codziennie rano budze się taka zmęczona jakbym w maratonie biegała zamiast spać...już mi się oczy ze zmęczenia robią czerwone i szczypia mimo tego ze spie...:D
Doli my musieliśmy kupić narożnik bo jak wprowadzilismy się tutaj to Młody był jeszcze szczeniakiem i dobrał się do narożnika a Lenka dokończyła...ale kupujemy dopiero teraz bo balam się ze druho zjedza i musiałabym je z okna uczyć spadochroniarstwa ^^ i mnie zaskoczyli bo mówili ze raczej po świętach a się okazało ze jutro będzie..i dopiero 14-15 grudnia będzie kontener pod blokiem i będziemy mogło pozbyć się starego narożnika i sobie zagracimy...i jeszcze te malowanie :(

My juz kilka prezentów kupilismy ale przez to ze mamy jeszcze wydatki na mieszkankę to w zastraszającym tempie pieniadze uciekają...przerażające...:o

wzięłam się za pieczenie i...

pierwsza partia się studzi :P

Zobacz załącznik 657686

Margo aaa to faktycznie :D :D nie ma to jak kobieca ręka :D

Kuklaki Boże Narodzenie wolne hehe ;-) no wiesz ja już sobie wynalazłam zajęcie-pieczenie i gotowanie a wiesz , że się po tym sprzata :-D czemu nie możesz spać?? może coś Cię denerwuje i w głowie siedzi ? :P

asiatipl hahaha nieźle pegazus co to były za czasy, contra i te sprawy ;D contre można znaleźć w necie tak samo jak i pozostałe gry :-D

natasza cudne ubranka! :D ja już prawie wczoraj w h&m kupiłam ale czekam an wyrpzedaże jednak w smyku itp. ;D a w piątek do tesco jadę to kupie tam bodziaki skoro są dobrej jakości :-) zjedz ząbek czosnku - sam! rozgryź i trzymakj w buzi ile możesz, potem pogryź dokładnie i połknij, działa cuda!!!!!!!!

Pat jakie malowanie? co malujesz? ja w weekend rpzedpokój - jedną z cześci..współczuje graciarni na te dni :/

Malujemy sypialnie i salon...w sypialni zważywszy na to, że będzie tam tez kącik dla małego to ściana gdzie będzie jego lozeczko i boczne ściany będą na turkusowy (ładny kolor bo sprawdzalismy) a ściana na przeciwko będzie w turkusowo brązowe pasy. Trochę dla nas trochę dla małego ;) a w salonie pewnie będzie czerwony i szary i na szarej ścianie szablonem namalujemy albo duuuzy kontur miasta albo mapy świata. M ma taka fantazje :p do sypialni tez chcemy kupić szablony dla siebie i małego. Myślę ze będzie dobrze wyglądać ^^

natasza chyba tak jak gdzie indziej styczeń i ok. sierpnia dwa razy w roku takie większe :/

Pat super kolory, mój pokój też miał być turkus/lazur-brąz ale tapete jaką chcialam wycofali ze sprzedaży wiec koncepcja uległa zmianie ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry