reklama

Kwietniowki 2015

Jestem juz, przespalam sie ponad 2 godz albo nawet trzy, bo juz nie moglam.

Doli co tam napieklas, wstalam zobaczylam to twoje zdjecie i prosto do lodowki na ciasto poszlam bo mi smaka narbilas.
Kurde nazekasz a tu nie ma zle jak wigilia wolna Boze Narodzenie wolne, myslalam ze bedzie w swieta pracowal i sama bedziesz.

Pat
tobie tez wspolczuje, tkie spanie to nie spanie, tez tak czasem mam ze niby spalam a zmeczona jak nie wiem, przy tym czesto cos sie sni mi czesto sie snilo ze w pracy jestem i nie nadazam albo cos i sie budzilam taka zmeczona chocbym naprawde z pracy wrocila.
Fajne kolorki wybralas, moja bratowa tez tak chce sypialnie malowac i mi pokazywala ten zestaw kolorow. Ja tez musze sypialnie pomalowac, u nas nie wiem kto malowal wlasciciel czy ten kto przed nami mieszkal, ale normalnie sama farba ze sciany odlazi, masakra.
A , na ebayu sa takie naklejki na sciane tanie, rozne wzory takie co ty chcesz to chyba tez wiec nawet nie trzeba malowac, tylko nakleic.
Ja mam w salonie takie duze maki naklejone z ikei i fajnie to wyglada.

reklama
Kuklaki no narzekam no dni świąteczne są wolne ( zazwyczaj :-D ) a mogłby byc tydzień czasu :-Da tak to plany legły w gruzach ;D

bułki piekłam mniam pycha są..takie cieple z masełkiem ..

No muszę wejść i obejrzeć co tam maja :) ja właśnie jade do mojej pracy Zwolnienie zawieźć. Ale tak tam się zespół zmienia że zaraz nie będę miała do kogo jeździć...

Pat a gdzie ty pracujesz?:happy2:

A ja sobie leze w lozeczku i obijam sie... he he :tak: mam leniaaaaa i to mocnegoooo rozleniwilam sie na maxa przez to siedzenie w domu !:tak:

Kuklaki ty to biedna z tym spaniem, chociaz ja mam podobnie jak ty...:-(ech...

W drogerii. a młoda byłam na inna prace :d ogólnie prócz jednej panny to i zespół i kierownik super. Ale mam umowę do kwietnia 2016 więc raczej nie przedłuża, zresztą też chce znaleźć prace gdzie będę miała jedna zmianę bo tu 3 zmiany i często do 21 wiec coś będę szukać :) już może uda mi się w jakiejś kancelarii zaczepic, może u znajomego ;)
Już mi się autobus 15min spóźnia -_-

Dobry :)

Doli no spory metraż do sprzątania koło 140 m kwadratowych ..., ale sprzątałam gore tam jest 75 :p , na dole teściowa rządzi :p
Co do syropu to nie wiem, sama nie robiłam, a przepis dostałam od ciotki :)

Myla no to nastepna nic nie przespana :( , nie lubie takich zmian terminów ..

Milia kciukasy ta wizytę :) ✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊

Olusia słonko mam nadzieje ze juz Tobie lepiej .... :tak:

Magdalena z dzidzia napewno wszystko ok, to duże nerwy ... Zycze duzo siły na jutro ❤️❤️❤️❤️❤️

Natasza zdrówka zycze :) :tak:

Emily dzis ani raz nie płakała , nawet na rehabilitacji : szok: jestem bardzo dumna z mojej dupencji :)

reklama
Milia kciukasy ta wizytę :tak:

Kuklaki a co bedzie pozniej jak maluszki przyjda na swiat..jak juz teraz mamy taki problem ze spaniem...:confused: no ale musi byc dobrze...

Karina
kiedy sie Ciebie moge spodziewac u siebie? na sprzatnako? he he :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry