reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Haha :p licze na to że w przyszłym tygodniu juz będę mogła pozbyć się starego narożnika i ten ustawić. Nie, pomagalam tylko M wepchnax go do windy bo na scisk się udało wcisnąć...

Milia widziałam Cie na codziennym. Natychmiast melduj

Matko :-D przepraszam, chciałam Wam wczoraj napisać, ale walczyłam z kompem, powiesił się dziad jeden i do 23 z nim walczyłam, udało mi się jedynie kilka wiadomości Waszych przeczytać, a dopiero teraz nadrobiłam.
Krwawienie z polipa, który sobie wyrósł... mam unikac wysiłku i przytulania :-( niestety może on pwoodowoać nawet poważne krwawienia i wystraszyć, jeśli sie tak zdarzy, to trzeba sprawdzać, czy to przez niego, czy coś się dzieje, ale na szczęście ciąży to nie zagraża, łożysko w porządku, a moja malutka waży już 400g :szok: ale jest w normie, nawet się upewniałam dziś w necie :-)

Czekam teraz na wieści o Marcysi!!!

Natasza, zdrówka!

Dygotka, gratuluję :-)

Pat, to jednak udało się wnieść, super :-) trochę Ci przyblokowało kuchnię, uważaj tam na siebie, żeby nic na Ciebie nie spadło... A nie próbowaliście dać ogłoszenia, że oddacie za darmo tą starą kanapę, czy za słodki drobiazg? Ja jak sie wyprowadzałam z Elbląga, to na takie stare graty dałam takie ogłoszenia, że za czekoladę/ptasie mleczko oddam i sporo chętnych było, a jacy zadowoleni :-)

Pat źle nie jest ;D pomyśl, że za jakiś czas w tym miejscu będa zabawki!!! wszędzie zabawki, wszęeeeeeeeeeeedzie

dygotka no ja lampki wczoraj powiesiłam a choinke ubierzemy na dniach :tak:

milia ale co to za dziadostwo Ci się zrobiło :eek: dorodna córa ;D

Pat, no rzeczywiście, pisałaś... tydzień szybko zleci, a potem rzeczywiście wszędzie będą rzeczy dziecka ;-)

Doli, podobno polipy często sie zdarzają w ciąży... to z nadmiernego rozrostu jakichś tam tkanek, a ja niestety chyba mam skłonności do tego, mięśniaki, guzki w piersiach, na szczęście łagodne zmiany, mam nadzieje, że nie predysponuje mnie to w przyszłości do czegoś poważniejszego.

Dzisiaj dostałam jakiegoś takiego skurczu w podbrzuszu jak wstawalam ze aż mnie zgielo... Ale mały teraz szaleje aż brzuch faluje więc może to jelita a nie jego domek...
Wgl dzisiaj waga pokazała mi 67kg...7kg na plusie...z tak tempem będę miała 20 na plus...

Myla, Lei czekamy na informacje !:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry