• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Myla super gratuluje :)

Siedze w necie i szukam czegos na okno dla chłopców jakiejś firanki czy coś i nic mi się nie podoba masakra a chcemy zrobić ładny pokoik maluchom.

Kurde dopiero ten tydzień mam luz w pracy bo tak to jazda na max i jestem okropnie zmęczona.

Antek ma urodziny w piątek i goście nas zajada chyba. od piątku będzie moja siora z mężem i córcia a w sobotę dziadkowie dojada. Ciekawe kto im żarcie zrobi:szok:

Pat mnie kręgosłup napitala tez ale może basen i jakieś masaże w wodzie pomogą ci na mnie działają

Myla gratuluje dziewczynki :tak:i jaka juz duza, zdjecie super....

Pat 7 kg ciekawe gdzie je masz....;-) mnie juz tez kregoslup boli, przy schylaniu, ubranie skaprpetek to juz problem a co dopiero zawiazanie butow... he he

Dygotka
zdrówka.:tak:

Lei
kciuki za wizyte :tak:

dygotka nie wyobrazam sobie mojego brzucha w 8 miesiacu he he wtedy to juz nic nie zrobie na pewno sama... w sensie ubrania butow, ogolenia sie itp... juz mam problem a co dopiero pozniej :tak: no ale damy rade...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry