• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kwietniowki 2015

Spokojnie dziewczyny jutro mam wizytę i USG połówkowe. Jak 3 lekarz potwierdzi to juz nic się nie zmieni :D a tam serio to był pewien i USG genetyczne więc jestem prze prze prze szzesliwa!!!

Lejek gratki ;) który masz tydzień??? Duuuuuza dziewczynka moja prawie 200g mniejsza. Ale dobrze ze mieści się w normie,nawet lepiej ze malutka jest,jak tak będzie rosła to ja wypluje bez wysiłku :D

reklama
Hejka, nie bede sciemniac ze zapamietałam co której.
Przeczytałam ale nie pamietam bo czytałam wczoraj na tel w łózku już. Jestem sama z dziecieciem 3 dni i nie mam czasu na nic (i nie ze dziecie mnie zajmuje - po prostu poumawiałam sie z milionem kolezanek aby w domu sie nie nudzic i nie rozmawiac tylko z 2,5 latka :))
Byłam dzis kupic jej prezent pod choinkę. I teraz musze ukrywac przez 2 tyg - bedzie to trudne bo pudło wielkie. Ale dzidzia bedzie sie cieszyć :)

Z ta waga to nie ma co szaleć. ja pamiętam że Antos przybierał tak normalnie miarowo aż w jednym miesiącu przybrał 1 kg no i potem wyskoczył 4200 gram chłopisko położne nazwały go prezes bo był taki duży i pyzaty.

Pat juz myslalam ze ci kazali dzwigac:szok:

Dygotkaaa gratulacje, dobrze ze wszystko ok.:-)

Milia gratulacje mam nadzieje ze nie bedzie problemow z tym polipem, uwazaj na siebie.

Myla gratulacje sliczna coreczka, yeah, mam nadzieje ze juz nie beda cie przesladowac te dziwne sny z jajkami i sie uspokoisz.:tak:

Lei gratulacje duzej dziewuszki :-)

Juz teraz maluchy będą różnic się wagą miedzy sobą ;)
Wiadomo że nie jest to aż tak dokładny pomiar bo wystarczy ze dziecko się źle ułoży i juz pomiary utrudnione. Ale teraz mysle lepsze niż te które będą robić przed samym porodem bo później jesCze ciężej dzieci ładnie złapać na USG :D
Mi moja ginka tłumaczyła że jest 10,50 i 90 centyli i na tym się mniej więcej patrzy czy jest malo czy dużo. Z tym że to są chyba wymiary na zakończone tygodnie. Okaże się później :D ja dużo słodyczy nie jem a mój i tak niby duży, najwyraźniej taki ma być :D

reklama
Chwale sie. Zobaczcie co dostalam od Adminki baby booma na Mikołajki. Dziś kurier przywiózł :)
Tych konfitur z cytryny z imbirem żal mi otworzyć w ogóle :D

Załączniki

• 1418137393258.jpg
    1418137393258.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 42
  • 1418137410538.jpg
    1418137410538.jpg
    6,6 KB · Wyświetleń: 44

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć