reklama

Kwietniowki 2015

Lei spora córcia :-)

Ja pod koniec ciąży ( grudzień) nosiłam wielkie górskie buty które łatwo się zakładały i mąż mi je wiązał. A golenie się to hmm wyczyn niezły był ale lusterko w łapkę i heja do przodu :eek: ogólnie ciężko było z kanapy wstać itp a po porodzie tak nagle jakoś lekko i wydaje się że ma sie talie osy i zero brzuszka :-D

reklama
Myla gratulacje!! no nareszcie masz pewność?? czy znowu najdą Cię myśli że lekarz się pomylił?:-P oby nie :-) śliczna dziewczyna i dość spora:-)

Lei gratuluje udanej wizyty i zdrowiutkiej duużej dziewczynki:-)

byłam u lekarza narazie mam dalej stosować domowe sposoby plus Isla plus apap w razie gorączki i w czwartek do kątroli co z gardłem bo jej się średnmio podobało ale nie chciałam jeszcze antybiotyku jeśli nie ma konieczności...jakoś w ciąży zrobiłam się strasznie ostrożna jeśli chodzi o leki...

Ja dzisiaj skrobałam wszystkie szyby w samochodzie...pech tylko taki że nie miałam skrobaczki:rofl2:

poszlam sobie na zakupy, żeby kupic sobie prezent pod choinke ale nic nie było :-D za to kupiłam jarzyne, indyka i rosoł już sie gotuje, ja odgrzewam wczorajszy gulasz w pomidorach z kaszą i domowa sałatką z ogórkami i kawusie zaraz sobie strzele :D

Myla yeah!!! mamy spokoj dziewczyny!! gratki! :D jak sobie pomyślę, jak o tej tabletce PO pisałas z początku omg :P patrz jaka niespodzianka/nagroda :D cudny profil :D

Margo bardzo chętnie ;-) potem utworzymy kółko rożańcowe hehe ;-)

marela 2 mc po ? serio ? :D daj sobie czas kochana, jak lekarz pozwoli nam to ruszamy :P

Pat znowu zaczynasz? :P ciesz się, że nie rodzimy w upały, przerabiałam to 7-9 mc w 30 stopniach a rodziłam w te największe lipcowe upały, myślałam, że umre :P

dygotka ja tez planuje pokój ale nie mam żadnej koncepcji.. :eek:

Lei gratulacje ale dorodna kobitka :-D jak to ograniczyć słodycze? ale, że jak? że zamiast 2 czekolad jedna 200gramowa? :D

natasza no to teraz leż i kuruj się :tak:

Pat, sprawdzam w necie wagę dziecka w 23 tyg. i średnia to 560g, od 446 do nawet 674, więc dziecko Lei nie jest w górnej granicy tylko ok. średniej, wydaje mi się, że ok...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry