reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Ja tez jestem przeciwna bezstresowemu wychowaniu. Tak jak ktos napisał, dziecko musi sie nauczyć radzenia sibie w trudnych sytuacjach. Dzieci sa mądrzejsze niż nam sie wydaje, widzę to po mojej rocznej cwaniaczce, rozumie wszystko, wie czego jej nie wolno a czesto nas sprawdza, udaje no jednym słowem dobrze ściemnia :-D

Wracając do suwaczkami to on jest dobrze wyliczony. Mi z om wychodził termin na 6.04 chyba a mam wpisany 13.04 tak samo w książeczce mam tydzien jakby młodsza ciąże wpisana, chyba na podstawie jakiegos tam pierwszego pomiaru. Dlatego taka rozbiezność jest :rofl2:

Gdzie jesteście??? Nie spać!!!

Ja dziś się ucieszylam bo myslalam ze śnieg a to tylko zamarznięta trawa... :( a tak ładnie,biało za oknem ...

Załączniki

• 1418194855743.jpg
    1418194855743.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 43
reklama
jestem...
ostatnio mamy problem ze spaniem młodego bo zasypia o 21 i ledwo o 8 wstaje :/ wolałam jak kładl sie o 19 i wstawal o 6.. :/

jem sobie weke z bryndzą, o...

co tu sie w nocy wprawia w ogole? :P

poza tym u nas znowu klótnie , nie wiem skąd się to bierze ale jest ostro i to przy dziecku, co za porażka, ze on musi tego słuchać

Pat to Tobie już bicze nie wystarczają???? :-D:-D co do faceta ginekologa.. ja nie wiem, nie ogarniam, bułeczki to jeszcze ok, bułki dorosłe też ale stare takie zmarszczone śliwobuły? serio ?? :-D:-D a potem "kochanie, nie dziś głowa mnie boli " :-D

Myla kciuki za usg, ale w zasadzie czegos znowu sie obawiasz? :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry